dilluns, 31 de març del 2008

Objectiu: IM Lanzarote

Això pot semblar una bogeria i la veritat és que segurament ho és. Fa un parell de setmanes se'm va acudir la brillant idea de competir a Lanzarote. A l'haver guanyat al Triatló de Guadalajara, tenia la plaça i l'allotjament gratuïts per a l'Ironman de Lanzarote, com que hi aniria igualment de vacances, vaig pensar: "I perquè no competir-hi?".
Una mica tard, però, se m'ha ocorregut?!
La natació, la porto regular: deu fer uns dos mesos que entreno entre 2 i 3 dies per setmana, però em trobo bé i còmoda a l'aigua.
La carrera a peu: la porto força bé, ja que vaig entrenar unes 4 setmanes per competir a la Marató de Barcelona i m'he anat mantenint des de llavors.Però, la bici....: és un tema apart... L'he tingut abandonada des de l'octubre i no és conya. Si conto els cops que hi he anat potser fan un total de 10! La vaig aburrir molt l'any passat. Vaig fer molts km en bici i després de Hawaii, no podia veure-la i això que és l'esport que m'agrada més!



Així que a dia d'avui, després de parlar amb el meu entrenador, Alejandro Santamaría, comença el meu entrenament per al IM Lanzarote. És l'objectiu, tot i que si no ho veig clar, m'hauré de conformar en fer només la natació.