dimarts, 24 de febrer del 2009

MARATÓ DE VALÈNCIA!!!!!!


Amb la Mercè, la meva supporter incondicional, després de la Marató i el super dinar que ens vam fotre
És l'hora de fer una petita crònica... ja que al final vaig córrer la marató. Jo sóc de les que cuida tots els detalls abans d'una competició, quan he estat entrenant específicament. Però per primer cop no ho vaig fer... Malalta fins dimecres amb febre, decideixo no córrer la marató. Dijous, divendres i dissabte troto 50' i estic petada. Vaig a València igualment amb la colla que anava i decideixo que anirem amb la Mercè de compres i a sopar, i lalala. Sí, sí... és el que faig: anem a la tarda de compres, anem a sopar amb el seu vinet corresponent... i com que estem cansades del trote de viatge, decidim anar a dormir. L'endemà com a entrenament faré 20km i em retiraré.

Em poso dorsal, malles per sota genoll!, sense els meus mitjons llargs, sense pulsòmetre i sense portar menjar... només anava a fer 20km. PERÒ.....

Resulta que penso millor arribar al km 24 que estaré més a prop de l'hotel i així no hauré de caminar tant. Allà em diuen que vaig 5a.... Aiiiiii.... què faig? vaig bé. Una mica de mal a la tràquea de tossir tant aquests dies, però això és tot. Va, fotem-li, continuo. He passat la mitja amb 1h34. Segurament baixaré de 3h15, penso. Però no tinc menjar... i aquí no en donen en els avituallaments. Ja em veieu demanant "no tendréis una barrita o un gel por ahí?". Un noi en bici em dóna una barreta isostar i més endavant un noi corrent em dóna un gel Maxim. Mare meva. Estic fatal del cap. En fi, que em continuo motivant perquè pillo a la 5a. Vaig 4a! I la 3a la veig. Al km. 36... els meus quadríceps em recorden que estan allà. Intento mantenir el ritme i entro a meta amb 3h08 i 4a classificada femenina. Molt contenta. Què més puc demanar després del grip? A veure si a la següent marató puc baixar aquesta marca :)))

Felicitar a Ramon Esquius (2h41) i a Dario Giménez (2h54). Felicitats cracks!

dissabte, 14 de febrer del 2009

No sé quin títol posar-hi...

Em sembla que aquest és el post que m'ha costat més d'escriure. Faig balanç:

- Queden 5 dies per a la Marató de València...
- Porto 14 setmanes estrenant específicament... (amb alguna cosa que no tocava, com l'esquí de fons... :))
- Més de 1000km correguts...
- He fet 3 mitges maratons i 5 deu mils....
- He rebaixat el meu temps en mitja..

TOT enfocat a fer marca a la marató.

I ara estic a casa des de fa 3 dies amb el grip! Grrrrrrr.... No m'ho puc creure. Avui sembla que començo a estar millor, però no estic en condicions d'anar a fer una marátó. Quina ràbia!

Com diu el Joan, he esmicolat les opcions de fer marca. A hores d'ara no em veig entrenant més setmanes per a fer una marató diferent. Em sembla que l'aparcarem fins més endavant. Em parlava de l'opció de Vitoria el 10 de maig, però ara ja començo a notar ganes de bici i nedar... de triatló. En fi, què hi farem? Com que m'agrada buscar el costat positiu de les coses, penso que pitjor hagués estat una lesió!

dilluns, 9 de febrer del 2009

89è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs

Ahir a les 12h05 tret de sortida per al Campionat de Catalunya de Cros llarg, a Canovelles. I ara us preguntareu què carai feia jo en un cros? Doncs, resulta que com que corro amb el CAM, aquest cros era classificatori per anar al Campionat d'Espanya per clubs. I necessitaven 4 noies. Resumint que allà vaig acabar jo. Fent un cros... Amb lo fina que sóc jo, jejeje.
Doncs, sortim i penso 7km no són res. A fondo... I aiiiiii.... Al km. 4,5 em ve flato i punxo. Em vaig refer com vaig poder. Però vaig patir patir, eh? (només heu de mirar la foto). Tot per acabar en 24a posició amb un temps de 28'20''. Però lo millor de tot és que ens vam classificar!!!!!! (però hauré de fer un altre cross, pensant-ho bé.....) jejeje




dimarts, 3 de febrer del 2009

Una mica de tot...

Les classificacions de la Mitja de Granollers per fi han sortit, però se m'han descuidat!? Bueno, la qüestió és que vaig fer 9a. Estic satisfeta!
Avui com que tenia el matí lliure he anat a fer una mica de fons. A la tornada he parat a fer aquesta foto. Ja que he recordat que a l'estiu vaig fer aquest coll en bici. Quina diferència... ja començo a tenir ganes de caloooooorrrrr...


I també penjo això del Nordic Camp. Resulta que per aprendre qualsevol dels esports que practico s'ha de fer el pallasso. Quan nedem, fem tècnica. Quan correm i anem en bici, no en faig però hauria de. I ara amb esquí de fons (patinador)... Tot sigui per aprendre'n!

diumenge, 1 de febrer del 2009

Ueeeeeeeeee 1h25!!!!!!!!!!!!!! Mitja de Granollers

He fet marca! Estic contenta! Vaig aconseguir dorsal per a fer la Mitja de Granollers i, a més, he pogut canviar el nom. Perfecte. M'he llevat avui amb molta son i cansada. No parava de badallar. Però quan he començat a córrer, m'he motivat. Els primers 5km durs, ja que em feien mal els bessons. Però després m'he anat trobant bé. Pensava que no faria marca. Però he anat de menys a més. Tothom diu que Granollers és un lloc per fer marca.... serà veritat? tot i que plana no és. Puges i baixes. Quan faltaven 4 km, he vist que com que era baixadeta, potser podia aguantar per sota a 4'/km i així faria marca. Ha costat, però ho he aconseguit. No sé posició ni res ja que encara no han sortit les classificacions...