dijous, 23 d’abril del 2009

HALF CHALLENGE Barcelona-Maresme

M'he apuntat a aquest mig! Sóc conscient que falta només un mes i que porto poc entrenament, però tinc ganes de fer-lo i això és el més important (o això diuen :))). Fa temps que no competeixo en aquesta distància (1,9 km nedant, 90 km en bici i 21 km corrent) i crec que se'm farà una mica llargggggg....
Ara a fer kmsssssss.....

diumenge, 19 d’abril del 2009

Què bonic és el Berguedà!

Crec que visc a un lloc privilegiat, sobretot, pel que fa a carreteretes per sortir a rodar en bici. Encara avui, he descobert un tram que no coneixia. Tot i que m'han posat les piles :))), he disfrutat altre cop d'un paisatge idílic: Berga - Cardona - Súria - Balsareny - Navàs - Viver - Sant Joan de Montdarn (foto) - Montmajor - Berga. Vistes excepcionals del Prepirineu i del Pirineu nevats i ambient de primavera han fet d'aquesta sortida més que una rodada pel Berguedà!

dissabte, 18 d’abril del 2009

Pedalant pel Lluçanès

El temps avui era genial: solet i cap núvol, només una petita brisa que m'ha fet posar "parneres" i "manguitus". Així que he fet la ruta dels micropobles, com diu el Xavi: Berga - Vilada - Borredà - Alpens - Sant Agustí de Lluçanès - Sant Boi de Lluçanès, mitja volta i cap a casa. Però allà ja s'ha començat a complicar la història. Núvols que creixien molt ràpid i vent. I a Borredà.... comencen els llamps, els trons i la pedra! Perfecte per posar-me a pedalar una mica més ràpid i no encantar-me.... Espectacular el paisatge nevat del Pirineu que es veu en alguns punts d'aquesta ruta (97Km). Apa, ja tenim uns quants kilòmetres més fets! :)))

dilluns, 13 d’abril del 2009

Sortida pel Baix Berguedà i Bages

Avui el temps no tornava a prometre gaire. En comptes de pluja, tocava boira! Però jo avui estava decidida a sortir en bici. He parlat amb uns amics de Sallent i m'han dit que cap allà baix feia bon temps. Apa! doncs cap al Bages! He sortit de casa amb fred, però al passar per Gironella, el sol ja començava a sortir... A Balsareny, he enfilat cap a Avinyó i Moià (foto). Ja feia solet de primavera!!! I després Sallent i amunt, fins a Cal Bassachs on he hagut de parar... El globus m'estava perseguint, però gràcies a una Coca-Cola i porcades vàries, l'he deixat allà a la gasolinera!!! Al final, 100km clavats, amb una mitja de 27,7Km/h. A veure si de mica en mica torno a agafar el ritme!!!!

dissabte, 11 d’abril del 2009

Algunes fotos...

Per Setmana Santa, aprofitem per fer cosetes que no fem quan no tenim gaire temps. Jo, entre altres coses, entreno en bici i nedo (que molta falta em fa:))). Alguns amics han aprofitat per enviar-me fotos d'algunes curses d'aquest any. Gràcies!
Mitja marató de Sitges

Cross Canovelles

divendres, 10 d’abril del 2009

Dear Mr President

Una cançoneta per dies plujosos com avui, per escoltar i reflexionar una mica.