dilluns, 23 de novembre del 2009

Pedalant per Catalunya

Corcà, amb una llum fantàstica de matí

Boira típica de la Noguera

Com que el fred no acaba d'arribar i com que no tinc temps entre setmana, he fet dos cap de setmana amb una mica de bici:

El passat cap de setmana, pedalant pel Berguedà, Bages i Vallès Occidental: Berga - Sallent - Artés - Navarcles - Talamanca - Terrassa - Viladecavalls (94km).

Aquest cap de setmana, pedalant pel Bages: Navarcles - Calders - L'Estany - Artés - Navarcles (67km)

I pedalant per la Noguera: Les Avellanes - Coll d'Àger - Àger - Corçà - Coll d'Àger - Les Avellanes (52km)

Rutes ben variades i totes recomanables, excepte el tram de Terrassa a Viladecavalls.

dissabte, 14 de novembre del 2009

S'ha acabat la temporada de triatló 2009



Avui he començat la temporada de neu. Amb condicions bastant dolentes, amb la Laura hem anat a fer una mica de pells a la Masella, fins al Cap del Bosc. Ens hem tret el "gusanillu" com a mínim.

Per tant, com cada any en aquesta època toca fer balanç de la temporada de triatló, que tot i la lesió al genoll que em va apartar unes setmanetes de la competició, he tornat a disfrutar, gràcies sobretot a la gent que he tingut al voltant, com feia temps que no ho feia:

- Half Challenge Maresme (1,9km-90km-20km) -- 13a classificada
- Triatló Sprint de Calafell (750m-20km-5km) -- 1a classificada
- Triathlon de Garotxes (Capcir, França) (1,9km-90km-19,6km) -- 1a classificada
- Triatló distància "B" Banyoles (Campionat de Catalunya) (2,2km-70km-20km) -- 2a classificada
- Triatló Sprint de Vilanova (750m-20km-5km) -- 6a classificada
- Garmin Barcelona Triathlon (1,5km-40km-10km) -- 4a classificada
- Triatló Ironterra (1,3km-60km-14km) -- 1a classificada

I també hauria d'afegir algunes curses com una Quebrantahuesos o una Mitja Marató a Girona, on vaig passar una molt bona estona.

dissabte, 7 de novembre del 2009

Una cançó que em relaxa, m'inspira, m'agrada...

Bateig de la bici

Avui he sortit a estrenar la bici que m'he comprat. Hem fet 80km i què bé m'ho he passat! Estava motivada perquè ens hem mullat, feia fred... però és que quan s'estrena material és una altra història. Ara sí que puc dir que una bici que pesa poquet i amb unes bones rodes, es nota de veritat. Hem anat xinu-xanu, però on he volgut apretar ho he fet amb ganes i molts cops sense treure el plat.
(En la foto es pot apreciar un xic la nevada de fons que ja tenim aquí).

dilluns, 2 de novembre del 2009

diumenge, 1 de novembre del 2009

IRONTERRA

Platja del Trabucador

Ahir, últim dia d'octubre, vaig participar en l'última triatló de la temporada a St. Carles de la Ràpita: 1,4km nedant, 60km de btt i 14km de carrera a peu. Era una triatló una mica atípica ja que no hi havia transicions. Vam sortir nedant a les 10h amb unes condicions perfectes. Apart d' una mica d'"agobiament" infundat al principi, quedo molt satisfeta amb el meu parcial de natació. Ara portava uns dies nedant de forma bastant seguida i això sempre es nota.

A les 11h, comença la cursa en btt per terra compactada, totalment pla i gens tècnic. Per tant, a rodar! En el primer grup que vaig, al cap d'uns 20km, els perdo en un punt de gir amb bastanta sorra i on he de posar el peu perquè un de davant cau. En fi, em quedo amb un altre grup i bàsicament un noi i jo anem fent relleus. 60kms es fan una miqueta llargs, però els disfruto.

Després d'unes 2 hores de no fer res, sortim a les 15h, carrera a peu. Mare meva! Això sí que és dur! En comptes de dinar, 14km per la sorra compactada també. Em trobo força bé fins al km. 10 on em ve "flatu". Aguanto com puc i arribo a meta més que satisfeta. He guanyat l'Ironterra!!!

Natació 0:20:46
BTT 2:04:33
Cursa a peu 1:01:59
Total 3:27:20