diumenge, 13 de juny del 2010

Cap de setmana de biciiiiiiiiiiiii


Dues curses amb bici en un cap de setmana

Ahir, dissabte, 30 km en l'Open BTT Montmeló: 25 km gens tècnics per camins i corriols amb enllaços amb asfalt i finalment una volta d'uns 5km al Circuit de Catalunya a Montmeló. És un lloc ben diferent del que estic acostumada a entrenar. Vaig haver d'empentar més d'un cop, però, quan podia, tornava a pedalar. No erem gaires noies, però estic contenta perquè m'ho vaig passar bé i és la primera cursa que guanyo amb BTT!


Avui Volta Cadí Moixeró, bici de carretera: 175km / 3200m desnivell. Avui m'he fos!
Recorregut: --La Seu d'Urgell - Alp - Coll de la Creueta - La Pobla - Guardiola - Coll de la Trapa - Gòsol - Coll de Josa - Josa - Tuixent - Coll de la Traba - La Seu d'Urgell--
Feia temps que no patia com avui, del km 100 al 140 aprox ha estat duríssim. Fins i tot, he pensat en plegar. Per sort, el temps ha acompanyat, tot i que un núvol negre ens perseguia. He parat mil vegades avui: ara em poso el "xubasqueru", ara me'l trec, ara agafo un plàtan, ara he d'agafar aigua... Tenia excuses sovint per posar peu a terra. He fet també 1a, amb un temps de 6h40. Però no gaire contenta per les males sensacions. Tocarà recuperar bé i descansar :)

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Genial com sempre, ets única!!! Només veure la volta del cadí Moixero que has fet avui ja m'he cansat un ratet i la setmana vinent tinc les 3 Nacions quina por!!! Estic centrada i mai he passat de 120 km.
Un petonet.

Alex ha dit...

Felicitats de nou, estás feta tota una crack, ja no tens prou amb un dia ara de dos en dos, dissabte amb la btt i diumenge amb carretera, que sera lo proxim?????? , ja tremolo jejej, ara a recuperar-se per que seguixis a tope, records i ens veiem

Alba ha dit...

Susagna, molta sort a les 3 Nacions!!! T'ho passaràs molt bé. Ja m'ho explicaràs! Ptns

Àlex, gràcies, sí sí, a recuperar bé! Una abraçada!

TINA ha dit...

catacrack!! bici dissabte i bici diumenge!!

Alba ha dit...

Tina, és que m'entreno per quan pugi a la Cerdanya ;)