diumenge, 16 de febrer del 2014

Al Rasos

Els que diuen que al Rasos de Peguera no es pot esquiar, haurien d'agafar els esquís o les raquetes i baixar fins a Peguera per tornar a pujar fins al punt més alt... A vint minuts de casa, sembla que estàs perduda enmig del no-res, sola envoltada de voltors, observant el contrast de la quietud que es respira allà i el moviment que es veu uns quants centenars de metres més avall, seguint les petjades discretes d'algun animaló que s'ha atrevit a buscar menjar per sobre la neu, les últimes llums del dia que il·luminen les parets de la Gallina Pelada… L'altre dia vaig assistir a una xerrada d'un lingüista que explicava que les emocions s'han de saber explicar en paraules, sinó el teu llenguatge no està prou desenvolupat. Jo crec que aquest senyor, amb tot el meu respecte, hauria de sortir de la civilització, de la seva urbe, per uns moments, uns instants, per veure que no tot es pot explicar amb paraules.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Mare meva quants dies sense entrar el teu blog... Avui he hagut de llegir unes quantes entrades... Però m'han encantat sempre igual amb els teus escrits que fan posar la pell de gallina i fer entrar moltes ganes de sortir corrents de casa per entrenar una estona.... Llàstima q el temps no es el q tenia abans i entreno quan puc, ara quan surto ja et dic que l'aprofito ven aprofitat jajaja!!!!

Ens em de veure ja q fa masses dies que ho diem però per una cosa o altre no hi ha manera i no pot ser.

Un ptnarro i una abraçada molt i molt gran!!!

PD: Segueix així sempre lluitant pel q més t’omple.

Anònim ha dit...

Hola Alba molt d´acord amb els teus arguments, de vegades no cal paraules per comunicar o transmetre sentiments, m ´ha fet molta ilussió el teu comentari, ja que de jove anava desde Sabadell a Rasos en moto a l´estiu, primavera, per caminar,llegir, observar reflexionar i gaudir del paisatge.
Ens veiem a la marato de Barcelona?
Jordi.

Alba ha dit...

Susana, ara estàs en la lliga de ser mare, que no és poca la feina. Segur que tindràs més temps aviat. Ens veiem molt aviat wapa!

Jordi, un bon lloc el Rasos, eh? Molta sort a Barcelona!