dijous, 24 d’abril del 2008

LANZAROTE: si o no??????

Necessito inspiració...
Triatló olímpic Donostia 2007 (juny)

Pujada a Coll de Pal 2007 (21Km) (maig)

Falta un mes per Lanzarote i porto un dia i mig sense entrenar. M'ha agafat al.lèrgia (o això diuen almenys). Quina ràbia. Si perdo aquesta setmana d'entrenament, adéu Lanzarote. El problema és que no puc respirar bé, que em falta aire. El que faltava... no tenir suficient aire per entrenar i fer un IM! Evidentment és impossible.

Intento no posar-me nerviosa i esperar. Però fa bon temps i el contador no para de baixar.... La part positiva de tot això és que si no el puc fer, almenys no m'hauré carregat un bon entrenament d'un IM. Només porto 3 setmanes entrenant i sense gaires sacrificis. NO em puc imaginar això quan estava entrenant per IM Nova Zelanda, per exemple. Hagués sigut una tragèdia, jeje.



5 comentaris:

Administrador ha dit...

Si necessites una especialista en temes d'asma, ja saps a qui dirigir-te. I no crec que et pugui impedir l'IM de Lanzarote, aixo no t'ho dic des de la meva experience aixo ja ho sabem tots pero paraules del meu pneumoleg, segons el qual el meu problema no m'havia d'impedir fer esport de competicio. Quines ocurrencies, jo!

karli ha dit...

Esperem que no sigui res important!
seria una putada però tambè es cert el que dius que tampoc ha estat una gran matxacada...
No et posssis nerviosa que ja veuràs com això ho treus endevant!
Això de la Pujada a Coll de Pal m'han dit que es durissim de pabrots, es cert o què? però es que m'han dit que es el mes dur que han fet mai? es veritat? parlant nomes de curses a peu es clar...
Apa salut, sobretot salut i ja veuràs com tornes als entrenos avans del que esperes i tot!!!!
Anims sonada!!!!

Alba ha dit...

Queraleta, doncs, estic una mica millor, però el teu pneumòleg està una mica sonat també, no? Molts petons per a tu i al David!!!

Karli, moltes gràcies pels ànims. Doncs, lo de la Pujada a Coll de Pall és durilla. La veritat és que sí. Hi ha molt desnivell i ratlla bastant. Em sembla que Bagà està a 750 i puges fins a 2000m. Però està bé fer-la (almenys un cop a la vida, jeje).

XAVI NOVELL ha dit...

ànims alba!!! vinga va.
el que has entrenat ja no t'ho treu ningú i ara Lanzarote ho tens a la butxaca. Lanzarote si o no? donç SÍ !!!

records

Alba ha dit...

Xavi, gràcies pels ànims. Per cert, moltes felicitats per la Brevet 300. Ara per la 400, no? És flipant la mitja que fas amb el desnivell que hi ha.