diumenge, 28 de juliol del 2013

Creu de Fumanya



Des de Guardiola de Berguedà, agafem el trencant del Jou i ens incoporem a la carretereta que puja de Cercs (a on ho indica l'altimetria, gairebé al km. 4) i fins a la Creu de Fumanya, més de 1000m de desnivell positiu, cap cotxe i paisatges berguedans. :))))

divendres, 26 de juliol del 2013

DOLOMITES Vertical Km i Skyrace

A Canazei, Itàlia, Campionat d'Europa de km vertical i d'Skyrace. El divendres corro el km vertical, sortint amb les millors i intentant donar el millor que tinc. És una cursa molt vertical, on els pals són necessaris. Tot i no estar habituada a utilitzar-los, crec que és una bona opció. El temps ens acompanya i les sensacions força, també. Aconsegueixo una discreta 16a posició, anant de menys a més, que em complau. 

Dissabte, dia de descans i diumenge, debuto en una Skyrace. Objectiu: acabar-la i disfrutar. No estic cansada i disfruto molt de la cursa. No sempre pots pujar una muntanya com el Piz Boè en ple cor dels Dolomites. Una cursa alpina i tècnica que disfruto. Què més puc demanar?

Sortida Skyrace

Acabant la baixada de l'Skyrace (1700m de desnivell)

Km vertical (arribant a meta)

Skyrace: paso Forcella

diumenge, 14 de juliol del 2013

Travessa a Encamp

Fa una setmana, Travessa a Encamp, a Andorra. Una cursa que m'havia de servir d'entrenament; així que gairebé 3 hores corrent, amb 1600m de desnivell positiu i amb un temps d'estiu fantàstic.


dilluns, 1 de juliol del 2013

VK Chamonix (2a prova Copa del Món)

Divendres passat, 28 de juny, amb la Selecció Catalana,


cursa vertical amb els i les millors del món. 1000m de desnivell positiu des del centre de Chamonix. Part inicial més corredora i acabant amb una via ferrata. Vistes panoràmiques, fantàstiques. Sensacions bones. 8a fèmina. Disfrutant molt. Actualment, 3a de la Copa del Món. Continuarà....


Xterra Berga

Diumenge, 23 de juny del 2013 (Berga)




Equip: Bicixtrem Women's Team
Components: Elisabet Creus - Ramona Gabriel - Alba Xandri
Ambient: Molt bo. Corro a casa... (família, amics, tothom animant!)
Posició: 1es!!!!