dijous, 29 de maig del 2014

BRB

Aquest diumenge vaig córrer a casa. Feia temps que no ho feia i sempre s'agraeix: els ànims, sentir el teu nom, conèixer el terreny…

La Berga Rasos Berga va tenir la participació més gran de la seva història, ja passen a la 16a edició, i més de 400 participants aquest any. Es tracta d'una sola pujada i una sola baixada, 1600m positius de cop i 1600m negatius, en 25km de cursa; des de Berga es puja al Rasos de Peguera i es torna a baixar per un altre camí. Molt aconsellable per conèixer el Berguedà.

Em vaig trobar bé i la vaig disfrutar.


dissabte, 24 de maig del 2014

dimarts, 13 de maig del 2014

Vertical Quiri


El 1r vertical de la temporada, el 1r de la copa catalana, 1a vegada que jo el feia, tot i ser la seva 7a edició, i 1a posició. Tot de primera! ;)
Em va agradar molt, variat i divertit. 4,7km  i 870m +


dissabte, 3 de maig del 2014

Duatló de la Segarra i molt més...

Ja comencen a ser uns quants els anys que porto en la competició. Fa temps que vaig iniciar-me en les duatlons i triatlons i sempre he callat, perquè, com ja sabeu els que em coneixeu millor, no m’agraden les controvèrsies. Però som ara ja moltes les que callen duatló rere dualtó, triatló rere triatló.

Ahir, en la duatló de la Segarra, cursa en què no hi ha ni premis econòmics ni de cap tipus, vaig poder tornar veure de primera mà com algunes noies se salten el reglament. Està prohibit en el sector de bicicleta que les noies vagin a roda dels nois, i a l’inrevés també. I jo em pregunto: per què ho fan de “xupar” roda algunes noies de nois? No saben el reglament o simplement se’l passen pel forro? Els valors de l’esport han desaparegut i només importa guanyar?

Personalment, ho trobo una manca de respecte vers les altres participants. Fer trampa no és exactament el que ens van ensenyar quan érem petits a l’escola, oi? I la segona part de la història ve quan et diuen... I per què no ho fas tu? Encara que volgués, no puc, no ho trobo ètic, no forma part de la meva forma de veure la competició i no estaria tranquil·la amb mi mateixa.

Parlen de canviar reglaments, que les noies surtin separades dels nois, o bé que tothom pugui anar a roda sense distinció de sexes, o més jutges de la Federació en el circuit (ahir no sé on eren, per cert). Tot i aquests canvis, manquen uns valors en algunes persones que no sé si els han perdut o potser ja mai els han tingut. Allò que es deia “que guanyi la millor”, potser s’hi hauria d’afegir “i sense fer trampes!”.