dissabte, 28 de juny del 2008

XIX Cursa d'Estiu de Bagà

En primer lloc, aprofito per donar les gràcies a aquest grup tan xulu de gent que em va tocar donar classe a Vic. Keep up with your English!!!
Bueno, doncs, dijous em va picar per mirar quines carreres de córrer hi havien i vaig trobar que a Bagà (25 min al nord de Berga) feien aquesta cursa, que ja n'havia sentit a parlar altres anys. Resulta que em van dir que era plana!!!! Serà plana per als que fan muntanya!!!!!

Així que avui a les 9h del matí he anat a córrer aquesta cursa de 12,5Km, 250m desnivell acumulat i 50% asfalt / 50% terra. Es puja durant 5 km i després és tot baixada. L'Albert, un company també del Triatló Berga, m'ha fet de llebre. Al km. 3 anava petada ja! Li dic "abandono", però evidentment he continuat. Al cap de poc m'ha passat la que quedaria primera.

Un cop a dalt i a l'agafar l'asfalt he anat recuperant de mica en mica respecte a la primera, i quan ja la tenia potser a uns 100m.... se'm desfà la bamba com una novata! He hagut de parar, quedaven només 2 km. A l'última recta, he vist la primera noia entrant a meta. Jo he entrat 25'' darrere seu aproximadament, amb un temps de 53'23'. De totes maneres, no sé pas si l'hagués agafat. Moltes gràcies Albert per portar-me!

Apart d'això, la setmana passada em vaig posar a nedar en serio. Aquesta setmana ja porto 10000m, que per a mi són molts i ara també tocar anar a remullar-me una mica. Entreno amb un grup que de moment em va molt bé. A veure si aguanto i no me'n canso. Em falta molta natació... però sempre que m'hi poso, acabo aburrida. :)
Avui he vist que sortien els parcials de la Triatló de Manresa:
1:08:13 Natació 105 0:12:41 Bici 112 0:37:17 32,18 Córrer 138 0:18:15
Comparat amb el 2007:
1:08:23 Natació 143 0:14:46 Bici 67 0:34:15 35,03 Córrer 142 0:19:22

4 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

ara , ara ... això comença a tornar a agafar la forma de nou ...
felicitats pel bons resultats d'aquests ùltims dies i ara no paris!!! que ja ho tens un altre cop.

records desde el montseny i SALUT

Byk ha dit...

Enhorabona per la cursa Alba!! el fallo de la bamba no t'està bé a tu!! jejjeje, això només ens pot passar als cafres!! cuida't!! Una abraçada!!

Mariona ha dit...

No sabia que feies classes d'anglès. M'he fixat en la foto de la gent de Vic i crec que no coneixo a ningú. I què dir-te de la cursa de Bagà? 'You're a machine!!!!!'

Alba ha dit...

Xavi, a veure si tens raó, tot i que tinc un juliol molt liat i no sé com portaré el tema de l'entrenament. Records des de Berga

Byk, jejeje, això passa a tothom... cuida't!

Mariona, doncs, sí, alguna cosa s'ha de fer per viure. Una abraçada