dilluns, 9 de març del 2009

Campionat d'Espanya de Cros per Clubs

Una experiència nova per mi! Cap de setmana genial a Cáceres per competir al Campionat d'Espanya de cros per clubs, amb el CAM. Cursa dura dura... És que això del cros està fet per a gent forta de veritat i no triatletes com jo que ens fem mal amb una pedreta... jeje. El cros femení llarg eren 8 km (4 voltes de 2km). Vam sortir juntes 3 de l'equip (erem 5), però massa fortes. Vam passar els 2 primers km rascant 4'/km. I això jo ho vaig pagar de valent. Vaig perdre moltes posicions (però era d'esperar...) És una altra concepció lo del cros. Tothom deia que l'experiència juga un paper molt important en aquest tipus de cursa i serà veritat. Vam quedar en la posició 14 de 25 equips. Molt molt bé el paper de l'equip masculí en quedar en 9a posició!

5 comentaris:

eva ha dit...

Ei Alba, quina experìència oi això d'anar en un Campionat d'Espanya?ës divertit veure l'ambient i sobretot veure les d'èlit tant aprop.El meu equip ( lloret la selva) no hi hem anat per qüestions econòmiques d'una banda i també perquè erem 4 de justes i jo i una altra noia no ens anava massa bé. Jo encara m'estic recuperant de la Marató. Vaig agafar un costipat del 15 3 dies abans i no ho tenia gaire clar si correria o no. El diumenge vaig córrer fent 3h22'.

Alba ha dit...

Sí, és tota una experiència! Ja vaig veure que no hi ereu. Això dels costipats aquest any no se salva ningú. Vaig estar mirant la marató de Barcelona, però amb tanta gent no et vaig veure. Espero que estiguis contenta (tot i que ja saps que el teu temps de marató en condicions normals és molt millor :)). Una abraçada i ens veiem a la pròxima cursa!!!!

ninu ha dit...

Hola Alba!!! Tot es entrenar-ho, segur que si et piques el gusanillo, faries entrenos mes explosius i el cross ho faries molt be!! De les millors

Salutacions desde el Baix Camp!!

Isma ha dit...

Ostres campionat d'espanya! Felicitats per la experiència i pel resultat!
Apa salut!!!!

Alba ha dit...

Ninu, ui, això del cros... és per gent forta! Records i cuida't!

Isma, gràcies. Records!!!!! I kilòmetres!!!!