dilluns, 23 de març del 2009

Marató de Roma!!!!!!

Sortida de la Marató (dissabte)

Recollida de dorsal

Plaça d'Espanya

Ahir vaig córrer la Marató de Roma. Com que em vaig quedar amb les ganes de córrer una marató sense estar costipada com a València, em vaig apuntar a l'últim moment a Roma. El meu pla d'entrenament per aquesta cursa no ha estat el més idoni, ja que vaig fer la marató de València fa quatre setmanes; dues setmanes més tard, el cross de Cáceres i la setmana passada, la Mitja de Berga. Però el que sí tenia era motivació. Així que cap a Roma que hi falta gent...
El divendres vam arribar allà i vam sortir una miqueta per conéixer com era la vida nocturna dels romans i, és clar, la "birra" italiana. El dissabte, dia d'anar a buscar dorsals i de caminar una mica (massa) i diumenge, per fi, dia de la cursa.
Bastant fred, molta gent, però una sortida maquíssima al costa del Colosseum. Molt ben situada, a davant de tot gairebé. La meva tàctica era sortir amb les llebres de les 3h i a veure què passava. A les 9h sortim, em situo a dins del grup de les 3h, tant entre la gent com puc, ja que fa molt molt vent. Només veig que peus i peus, però més igual. La qüestió és no perdre el grup. Fan bastants canvis de ritme. No porten un ritme molt constant: 4'20'', 4'05''... Això em destirota una mica ja que quan passen el km a 4'05'' vaig de cul. Arribem al Vaticà, km. 18, i pam! em quedo sense forces. No m'ho puc creure. Tan d'hora i perdo el grup. Em passa força gent. Aiiiiii.... començo a patir. Fins i tot, se'm passa pel cap abandonar si veig una parada de metro. Què faig? doncs, menjo tots els gels que porto. O em moro d'un atac de mal de panxa o acabo!
Al km. 28 em començo a tornar a trobar bé. Cada cop, millor. Torno a agafar ritme i a passar gent. Han passat 10km de patiment i ara a disfrutar, penso. Passo les noies que m'havien passat i això em motiva. Acabo molt contenta, amb 3:07:25 (15a fem). Marató que aconsello per veure Roma, però és un trencames de veritat, uns 8km o més d'adoquins, carrerons estrets amb mal asfalt, curves i curvetes, pujades i pujadetes... Però he fet marca!!!

7 comentaris:

laura ha dit...

m o l t e s f e l i c i t a t s !

ets de por!! jejeje!!

Anònim ha dit...

Que tremoli l'imperi romà...els has conquerit!!!!
Moltes felicitats, guapa, estàs feta una "fiera"!!!

ninu ha dit...

Bravissima, hai fatto una gara straordinaria!!!!!

Hai saputo sofrire, come le grande campione!!!!!

Complimenti!!!!

Saluti cordiali dal Basso Campo!!

Je,Je,je!!!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Felicitats pel 15é lloc! Aviat baixes de les 3 hores segur! Necessito un pla d´entrenament per la Marató de Sant Sebastià! Em donaràs un cop de mà? Una abraçada campiona!

Amat

Alex ha dit...

Enorabona, com sempre no hi han paraules, ets una crack, si senyora vas disfruta i un temps molt bo amb el poc temps entre valencia, ara a cuidar-se ciao bambina

Isma ha dit...

Ostres Alba felicitats... per enèssima vegada! ;)
Em sembla que ja hi ha molta gent que està esperant aquest sub 3:00!!!! Jo per mi que està al caure!!!! Vaig preparant una ampolla de cava per celebrar-ho!

Alba ha dit...

Laura, gràcies!!! Cuida't molt!

Anna, molt bo aquest comentari... Merci!

Ninu, grazie mille! Saluti! jejeje...

Amat, i tant! jo no sóc entrenadora però et puc donar ni que siguin quatres idees que segur que ja saps al competir en ciclisme. Ja m'explicaràs què tal per França. Records i gràcies!

Àlex, merci, ja he vist que ens has abandonat i ara et dediques al teu altre hobby. A veure si t'animes a sortir a rodar una estoneta ara amb el bon temps. De totes maneres, ens veiem avui! No faltis, eh?

Isma, això de baixar de les 3h m'encantaria, però com més a prop estàs més impossible ho veus. Crec que es farà esperar bastant (si mai ho arribo a aconseguir). Records