diumenge, 19 d’abril del 2009

Què bonic és el Berguedà!

Crec que visc a un lloc privilegiat, sobretot, pel que fa a carreteretes per sortir a rodar en bici. Encara avui, he descobert un tram que no coneixia. Tot i que m'han posat les piles :))), he disfrutat altre cop d'un paisatge idílic: Berga - Cardona - Súria - Balsareny - Navàs - Viver - Sant Joan de Montdarn (foto) - Montmajor - Berga. Vistes excepcionals del Prepirineu i del Pirineu nevats i ambient de primavera han fet d'aquesta sortida més que una rodada pel Berguedà!

7 comentaris:

laura ha dit...

tu vas dient que et posen les piles... però ja et coneixem, alba! les piles les duus posades de casa! jajajaja! la volta és molt temptadora... mmmm... quan la vulguis repetir m'avises! petonets wapa!

Ricard ha dit...

Deixa'm que t'ho especifiqui,...Piles!!?? jo més aviat diria un MOTOR!!, de 500 cavalls, a 20.000 revolucions i canvi seqüencial de 6 marxes!! Gasolina super,...i algun Powergel a la guantera per sim falla la combustió!! :)

Alba ha dit...

Laura, sí, ja la farem, ja tenim el bon temps aquí ara! ptns!

Ricard, ei! lo del Powergel no sempre funciona eh? ja ho saps! a vegades l'efecte te'l fa massa tard! O sigui que millor les barretes aquelles de 3x2 de super! :)))

ninu ha dit...

GRGGRGRGRGRHHHHH!!!!

Quina enveja,rabia, mala gana i de tot que fas!!! je,je,je,eje,ej!!!!

Joooo, ja m´agradaría a mi tenir tot això tant aprop..... que hi farem...... snif,snif!!!

Salutacions campiona!!

Alba ha dit...

Ninu, no et queixis que per allà baix teniu una bona platja per nedar... A cada lloc, lo seu, no? Molts records!

annna ha dit...

Alba, crec tb que els pile ja les portes posades de casa i sino t'enxufes en qualsevol lloc amb qualsevol cosa estrafolaria d'aquesta que parla en RK i tu com si portessis combustible d'avió!!! que ja ens coneixem!!!!
Ben fet, x aixó, si es fa algo s'ha de fer bé!!!!!!

Apa, a seguir recoeinent el berguedà que encara et vindran a buscar perquè els facis un plànol els de l'oficina de turisme!!!!!!

Alba ha dit...

Anna, molt bo això dels de l'oficina de turisme... Petons!