dilluns, 13 d’abril del 2009

Sortida pel Baix Berguedà i Bages

Avui el temps no tornava a prometre gaire. En comptes de pluja, tocava boira! Però jo avui estava decidida a sortir en bici. He parlat amb uns amics de Sallent i m'han dit que cap allà baix feia bon temps. Apa! doncs cap al Bages! He sortit de casa amb fred, però al passar per Gironella, el sol ja començava a sortir... A Balsareny, he enfilat cap a Avinyó i Moià (foto). Ja feia solet de primavera!!! I després Sallent i amunt, fins a Cal Bassachs on he hagut de parar... El globus m'estava perseguint, però gràcies a una Coca-Cola i porcades vàries, l'he deixat allà a la gasolinera!!! Al final, 100km clavats, amb una mitja de 27,7Km/h. A veure si de mica en mica torno a agafar el ritme!!!!

5 comentaris:

laura ha dit...

ai ai ai quina envejeta q em fas...
sort q sóc de bona pasta i aq envejeta és d'allò més sana eh... ;)
aviat vindré a "xupar-te" roda, jejeje!!

Ricard ha dit...

Doncs ja cal que t'afanyis!!! que aquesta dona em penso que ja va amb el turbo posat!! avui han caigut 3 horetes més a "ritmillu",...però no li diguis! que això és un secret!
Records!!
Ricard

Alba ha dit...

Laura i Ricard, què és això de parlar de mi en secret en el meu blog??? Ah! i de turbo res, eh? ja m'agradaria... :))) Una abraçada macus!

annna ha dit...

Òndia x no ser "ritmillu",ja em diras queen, posa-li "turbillu propusat!!", quina màquina!!
Tu sigue asi!!!!

ptnt
:)

Alba ha dit...

Anna, què va... anar fent kilòmetres! Petons maca!!!