dimecres, 2 de setembre del 2009

Ara sí que toca parar de veritat!

Sempre he estat molt de sort amb el tema lesions. Però sembla que això s'ha acabat. Creuo dits i espero que sigui temporalment (molt temporalment). A Islàndia em va començar a fer mal un genoll i ho vaig atribuir al fet que anava amb una bici que no era la meva. El mal va persistir però jo tampoc vaig parar.
Aquest cap de setmana triatló de Puigcerdà, no hi puc anar i de moment 10 dies de parada obligatòria. M'han diagnosticat una tendinitis rotuliana que em ve del cartílag. Ai senyor! Han hagut de passar 3 dies perquè m'ho comenci a creure i decideixi, ara a les 12 de la nit, a escriure això.
Sempre s'ha d'intentar trobar la banda positiva, i quina pot ser aquí? doncs, potser, aquell descans que mai volem fer, ara toca i així deixaré que el cos es regeneri i descansi.

Apa, doncs, tocarà fer cosetes diferents!!!

4 comentaris:

Ninu ha dit...

No pateixis Alba, una tendinitis rotuliana ben tractada no et te que deixar molt de temps "al dique seco"... Repos? Si, pero tractala rapidament, et recomano un bon fisio que domini el Cyryax..... i veuras com millores!!!

Salutacions cordials desde el Baix Camp!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Ánims campiona! Aprofita el temps ara per fer altres coses abans de tornar als entrenaments. Tornaré a fer tirades llargues per l´Estany a final d´any, viam si t´animes! Una abraçada i ànims sobretot!

XAVI NOVELL ha dit...

ânims Xavalina!!! segurament k res greu , amb els trotes que ens fotem algun dia llapem però quan una és forta gas a la burra amb poc temps .. això sí!!! fes cas al cos i al metge.

records.

Alba ha dit...

Jordi, doncs, "estoy en ello", a veure si noto alguna millora aviat! Records!!!

Amat, si estic recuperada, de segur que vinc algun dia! Una abraçada!

Xevi, quina raó que tens! Tard o d'hora llepem! Cuida't!