dissabte, 5 de setembre del 2009

MOMENTS...

Avui m'han demanat: "I ara què faràs si no pots entrenar???"

Família, amics i coneguts saben que la meva vida des de fa bastants anys gira al voltant de l'esport. Em dóna felicitat. En l'esport, he passat per moments de màxima plenitud, moments on es requereix força mental, moments de patiment, moments de recompensa, moments d'alegria, moments de reptes incomplerts, moments de baixa forma, moments de llàgrimes de felicitat.... Tot són moments que tenen una durada en el meu temps. Són moments que configuren l'experiència de la meva vida.
Jo sóc la propietària d'aquests moments. Quan em sento feliç i motivada, intento que perdurin tant com sigui possible. En canvi, quan no em sento plena, intento que aquests moments es converteixin en flaixos i trobar altres formes d'aconseguir la felicitat: viatjant, un bon llibre, un bon sopar, o, com he fet avui, per exemple, passejant-me en kayak pel pantà de la Baells.
Com deia en Josep Pla: "La felicitat col·lectiva no existeix. Si algun dia la sentiu prometre, no hi perdeu gaire el temps. La felicitat és una qüestió personal, individual". Per tant, un esportista amb una lesió no està en el seu moment feliç, però és ell o ella l'encarregat de buscar-la en un altre àmbit i de segur que la troba!
CARPE DIEM

7 comentaris:

Carol ha dit...

Alba quina raó que tens,a la vida de cada un hi ha molts moments en què ens podem sentir feliços però no tothom ho sap trobar!!! disfruta de tot el què facis reina i segueix positiva d'aquesta manera que així et curaras en dos dies!!!

Ricard ha dit...

Ei Guapa!!
Ànims!! que vas primera en aquesta "cursa". A la meta hi trobaràs un sac ple de recompenses,... t'adonaràs que has estat la més forta, la més valenta i també descobriràs nous valors per seguir fent aquelles curses que a tu tan t'agraden...seras la "guanyadora" en tots i cadascun dels sentits...Una abraçada!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Ànims de nou campiona! A recuperar que els dies passen volant i segur que d´aqui poc ja estàs nedant, pedalant o corrent entre nosaltres. Una abraçada desde l´Empordà!

Isma ha dit...

Quin post més xulo Alba!!!
Ánims amb la recuperació!!!!
Salut!

Alba ha dit...

Carol, gràcies maca. Ens veiem aviat!

Ricard, quina manera més bona de veure-ho! Doncs, a veure si guanyo... ;) Una abraçada!

Amat, espero que també tinguis raó. Molts records!

Isma, gràcies!!!!

Alba ha dit...

Ho comparteixo totalment.. la vida son momemts i aquests nomes depenen de nosal3 mateixos , de com viure'ls... Alba, éts un petit tresor!!!
Endevant sempre!!!

Alba ha dit...

Anna (que has fet servir el meu ordinador amb el meu perfil...), jejeje, però dir-te que m'ha agradat molt el que has escrit. Una abraçada maca!