diumenge, 1 de novembre del 2009

IRONTERRA

Platja del Trabucador

Ahir, últim dia d'octubre, vaig participar en l'última triatló de la temporada a St. Carles de la Ràpita: 1,4km nedant, 60km de btt i 14km de carrera a peu. Era una triatló una mica atípica ja que no hi havia transicions. Vam sortir nedant a les 10h amb unes condicions perfectes. Apart d' una mica d'"agobiament" infundat al principi, quedo molt satisfeta amb el meu parcial de natació. Ara portava uns dies nedant de forma bastant seguida i això sempre es nota.

A les 11h, comença la cursa en btt per terra compactada, totalment pla i gens tècnic. Per tant, a rodar! En el primer grup que vaig, al cap d'uns 20km, els perdo en un punt de gir amb bastanta sorra i on he de posar el peu perquè un de davant cau. En fi, em quedo amb un altre grup i bàsicament un noi i jo anem fent relleus. 60kms es fan una miqueta llargs, però els disfruto.

Després d'unes 2 hores de no fer res, sortim a les 15h, carrera a peu. Mare meva! Això sí que és dur! En comptes de dinar, 14km per la sorra compactada també. Em trobo força bé fins al km. 10 on em ve "flatu". Aguanto com puc i arribo a meta més que satisfeta. He guanyat l'Ironterra!!!

Natació 0:20:46
BTT 2:04:33
Cursa a peu 1:01:59
Total 3:27:20

6 comentaris:

Alex ha dit...

Alba el que et dic sempre no dires res ja que la foto ho diu tot, aixo si enorabona campiona, crack, mestre i tots els sinomins que es poden dir ara a cuidar-se una mica i disfruta per torna a tope

Unknown ha dit...

Buff... Alba no pares quieta!!! Ets la meva ídol!!! Jo de gran vull ser com tu!!! Enorabona campiona!!!

eva ha dit...

Hola Alba,
felicitats de nou per la cursa. Has fet un bon acte de tancada de triatló.Ara a recupera-te per la mitja, espero trobar-t'hi.
Eva

annna ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
annna ha dit...

Hola Alba, com sempre, dona gust passar x aki xq és per felicitar-te!!

Un petó, the best!!
annna ;-))

Alba ha dit...

Gràcies!!!

Àlex, sí ara toca cuidar-se una mica per poder tornar amb ganes. Cuida't (que ja sé que ho fas ;))

Susagna, doncs, a mi m'agradaria tenir la teva edat per poder dir això ;). Una abraçada wapíssima

Eva, et dic alguna coseta, però crec que no vindré. Per cert, felicitats pel Pont de Vilomara. Tota una crack!!!!

Annna, gràcies bonica, ens veiem un dia d'aquests!!!!