dimarts, 1 de desembre del 2009

86a Jean Bouin


L'any passat deia que això de les sèries no servien per res i, a més, afegia que, com que havia deixat de nedar i d'anar en bici, no sabia si compensava això. Però ara puc ben dir que quan ens centrem en un sol esport, els temps surten molt millor. Ara que torno a nedar i anar en bici, fins i tot, el dia abans d'una cursa, els temps no surten com un voldria.

El diumenge vaig córrer la Jean Bouin. És una cursa que tot i ser el 3r cop que la corro, sé, que si puc, hi tornaré. És com la Marató de Barcelona; carrers principals de la capital, com la Gran Via, s'omplen de gent. És una sensació única córrer per aquests carrers, amb 6000 corredors més.

Ara bé, la cursa en sí va ser dura de veritat. Tot i voler sortir a poc a poc, els primers 4 kms els vaig passar massa ràpid i ho vaig pagar de valent al Paral·lel, que encara que no ho sembli puja una miqueta. En fi, que la marca deixa molt que desitjar: 40'15'' (10a), comparat amb els 38'52'' (2a) de l'any passat. Però com sempre contenta quan valoro tota la situació i el que estic fent actualment.

2 comentaris:

Carol ha dit...

Albeta, Albeta no sigis tant exigent amb tu mateixa...està clar que si només et dediquessis a córrer t'en riuries dels 38 de l'any passat o sigui que no és pq no puguis si no pq prefereixes gaudir d'altres esports!!! i a més la marca que has fet està moolt i que mollt bé!!! per mi ja ho saps.. ets un referent!!!Muak

Alba ha dit...

Carol!!!! gràcies pels ànims! a vegades tens raó que ens exigim massa i hauríem d'estar més contents amb el que fem. Un petonàs reina!