dilluns, 25 de gener del 2010

Campeonato de España de Triatlón de Invierno (Ansó)


"A estirar las garras mañana!", ens va dir un autòcton de Hecho (Huesca) el dia abans. I és el que vam intentar fer...

7,5km a peu pel poble d'Ansó: A les 10:30h, "cámara de llamadas" per a les 39 noies, i a córrer! Sortim 8' abans que els nois. Inma Pereiro (la guanyadora de 6 edicions, inclosa aquesta) marca un fort ritme. Un grupet de 4 la seguim de prop. És un circuit d'asfalt i adoquins, amb pujada i baixada. Quan queden 2,5km em porten massa "collada", les deixo marxar i arribo a la transició a un minut de les tres primeres i a uns segons de la 4a.

20km de bici: pujada a l'estació de Linza des d'Ansó. Agafo el meu ritme, sense anar super forçada, però amb moltes ganes. És una pujada de les que em van bé i m'agraden, d'asfalt. Tothom està obligat anar en BTT, però. Al cap d'uns kms estic en 2a posició. Ara sí que estic motivada. Ja sé que em passaran esquiant però almenys estic donant tot el que puc en la bici i corrent. Trobo a la Inma P. a la transició. He fet el millor parcial de bici.
10km esquí de fons: Ara ve lo bo! Són 3 voltes. A la primera vaig petada, petadíssima. Tècnica? no en tinc! i força? sembla que tampoc! Al final de la primera volta, em passen 2 noies. Sé que me'n passarà una altra. I no tarda a fer-ho. A la 3a volta, demano quan em porta la del darrere i em diuen 3'. Buffff! i és l'Anna Serra que esquia molt i molt bé. Apreto i se'm va acostant. Últim pujador, última baixada i última recta, veig la seva cama de reüll. Queden 20m, esprintem com boges i arribo abans que ella. He fet 5a i estic molt i molt satisfeta.

Esprint final

3 comentaris:

Carol ha dit...

Alba Quina canya que emocionant!!!! ostres estas ket surts he aquest estiu no et veure ni el pèl!!!

Isma ha dit...

Ostia Alba! 5a al campionat d'espanya? Carai!!!! Felicitats!!!!!

Alba ha dit...

Carol, espera espera, que aquest estiu potser ja estaré cremada jejeje

Isma, doncs, sí, gràcies!