diumenge, 17 de gener del 2010

"Sálvese quien pueda!!!" - Triatló de Tuixent (Campionat de Catalunya de Triatló d'Hivern)

He pensat posar aquest títol, ja que per mi aquesta triatló ha sigut la jungla. La primera vegada que faig un triatló blanc. I l'última? Hauré de pensar-ho... Em vaig apuntar el dijous, animada per alguns companys. I...

A les 9h30 aprox. ens donen la sortida primer a les noies, comencem fent esquí de fons (patinador) i... com hi van! Fa molt poc que faig skàting, però avui noto que no aconsegueixo fer-ho bé de cap manera. Són dues voltes d'uns 5km i les primeres m'han tret uns 5'. No em puc queixar (penso ara).

Agafo la btt, són uns 10km també, i aquí comença la jungla de veritat. No és ciclable. Al cap de 500m ja estic amorrada a terra. Va, m'aixeco, tornem-hi! Impossible pedalar. Decideixo empentar la bici. Veig que tothom va fent el mateix. És una mica pesadet, però s'ha de fer. Quan arribo al tros que es pot pedalar, porto gel i neu a sota les sabates, i de cap manera puc posar-me els pedals automàtics. Torno a caure. Una bona m... Cada 2-3 pedalades, perdo el peu del pedal. En la 2a volta, el circuit es converteix en més ciclable i a mi això encara em perjudica més. Ara entenc perquè la majoria van amb bambes. S'ha de pagar la novatada... Em treuen 10' les de davant. No tinc ni sensació d'estar competint.

Per fi, em poso les meves bambes i corro tant bé com sé els 5km. Tot i que també me l'he ben fotut corrent, passo 4 noies i disfruto finalment. Quedo 7a. Ja tinc al meu sac un triatló blanc i uns quants morats!!!

4 comentaris:

Carol ha dit...

Ostres Alba quin patiment no???? Molt bé a sobre fas 7ª està molt bé!! carai a mi em sembla que no m'hi veuran en un d'aquests, ja només falta això a sobre tenir skis de fons!!!

laura ha dit...

aiiii... pobra!! però segur q també en algun moment t'ho vas passar bé... oi? pels morats no pateixis, que ja saps que s'esborren amb pocs dies, i si no... tip-ex! jajaja!!

Anònim ha dit...

ets la rapera mas fet riura una estona, nomes per aixo ja val la pena fer el triatlo. cuidat.
(p.d aixo si que te merit)

Alba ha dit...

Carol, tens tota la raó... material i més material... Una abraçada!

Laura, m'ho vaig passar bé corrent la veritat. I ja faré servir el tipex!!!! jejeje

Anònim, almenys que faci riure, no? Ens n'hem de riure a vegades de nosaltres mateixos, oi?