dimarts, 2 de març del 2010

Aprenent a escoltar-me

Estic cansadaaaaa. Serà el canvi d'estació o que encara no he recuperat de la Transju o la feina o quèeee? Fa més d'una setmaneta que em vaig arrossegant. Fa un parell de dies, però, he dit: prou! Toca parar una miqueta i escoltar el cos.

Com és que ens costa parar tant als que fem esport? Ens pensem a vegades que el descans no serveix per res i què equivocats que estem! El cos humà necessita descansar per tal de regenerar i assimilar entrenaments, per tal d'evitar lesions i per tal de trencar psicològicament també amb el nostre dia a dia esportiu. Ens pensem que quan parem perdem la forma física de cop i volta, però molts estudis parlen que com a mínim necessitem tres setmanes per perdre l'estat físic. Evidentment ens costarà un o dos o tres dies tornar a arrencar, però el cos és com una màquina que també s'ha d'escalfar, ja que sinó s'espatlla.

Per tant, a escoltar el cos!!!! ahir descans actiu, avui també i demà descans total i a veure com va...

els esforços en la competició?

la feina?

8 comentaris:

Ricard ha dit...

Eiiii!!! "Endorfinoadicta"!!! Sabies paraules les teves!!! Tu ets el teu metge i la teva millor medicina,...Quants de nosaltres ens hem sovint fet els sords quan el nostre cos ens cridava "ALTU" a cau d'orella,...en aquests casos l'experiència és un grau, i només els/les més experimentats/ades com tu acaben trobant el camí més curt per arribar, si cal, més lluny,...Apa! a mimar-se uns dies,... que ja fa olor a primavera!!!...

laura ha dit...

albeta! estic d'acord amb tu i tb amb en rk :)
per cert, a les fotos... amb esquís si que sembla que et deus cansar, però a la feina... jajajaja!! es broma, però és que la foto que has triat fa una mica de gràcia ;)
una abraçada energètica!

eva ha dit...

Hola Alba,
el cos parla sempre, però a vegades no l'escoltem o no volem escoltar-lo. gaudeix d'aquest descans, és un bon entreament.
Eva

Tr3sk ha dit...

Wapiii, a descansar que vull veure't a topeeee als tris!!!

Alba ha dit...

Rk, gràcies pels ànims! He sentit aquest "ALTU" uns quants cops i ja saps què he fet... no parar. Sembla que em començo a revifar ara que he interpretat què volien dir aquelles quatre lletres!!! Ah! i la primavera??? era un miratge!

Laura, la foto? jejeje. És que són les coses que faig en el meu dia a dia. No és conya... Ah! records al meu amic orellut!

Eva, quina raó! aquest descans és un bon entrenament! Ens veiem aviat!

Eva, a veure si és veritat i estic bé quan comencin els tris que ja en tinc ganes! Ens veiem maca

Carol ha dit...

Ens costa molt però tens tota la raó i el cos necessita descansos...ja espero veure com em fots canya als tris d'aquest estiu grgrgrrr jajajaj un petó màkina!!!

Carol ha dit...

Ens costa molt però tens tota la raó i el cos necessita descansos...ja espero veure com em fots canya als tris d'aquest estiu grgrgrrr jajajaj un petó màkina!!!

Alba ha dit...

Carol, bufff, queda molt encara... De mica en mica que amb aquesta nevadeta d'avui, sembla que la primavera no hagi d'arribar mai. Una abraçada!!!