diumenge, 17 d’octubre del 2010

Mitja Marató Puigcerdà



Fred, 3 graus, molt vent, però amb ganes de disfrutar del solet. Surto suau, amb ganes de passar-m'ho bé i no "agonitzar". Me'n surto prou bé, ja que trobo dues bones llebres que em porten uns 14 kilòmetres i em paren una miqueta el vent. Arribo amb 1h28, satisfeta, ja que el perfil no és pla i hi ha trams de terra. Cursa recomanable per aquells/es que vulguin fer una mitja marató diferent.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Alba moltes felicitats per la gran marca feta , jo als darrers 3 anys mai he pogut baixar de 1 hora 30 i tu al primer intent ho aconsegueixes. Recordo que es una mitja força dura, pero potser la mes bonica de totes,noia m´has de dir la fòrmula secreta del teu estat de forma, potser els bolets del Berguedà tenen alguna substancia "meravellosa". Records desde Sabadell.

laura ha dit...

albeta! ja em van "xivar" uns autòctons el diumenge per la tarda la teva proesa ;)
felicitats!

Pau ha dit...

Hola,

em vas passar amb les llebres quan vam superar el km 10 i començava a venir el vent de cara i me'n vaig aprofitar, tant per ritme com per a cobrir-me, després del 15 ja vaig afluixar i al final em vas treure 30 segons, crec.
Felicitats perquè va ser realment dura.

Alba ha dit...

Anònim de Sabadell, el secret està en els rovellons que mengem tot l'any, jejeje. Records des del país dels bolets fantàstics!

Laureta, els autòctons també em van xivar que tu hi pujaves a la tarda... Ptns

Pau, la veritat és que no eren les meves llebres, però anaven al ritme que volia anar i em va anar molt bé seguir-los. Amb el vent que feia, qualsevol que te'l parés una mica s'havia d'aprofitar. Salut i kms!