dilluns, 22 de novembre del 2010

Raquetes de neu


Ara fa 8 mesos em van animar a participar en una prova de raquetes de neu a Andorra. Em va sortir força bé, en vaig quedar satisfeta, tot i recordar que portava els bessons "a les orelles".

Doncs, gràcies a aquesta cursa i alguna altra coseta, aquest proper 2011, si tot va bé, formaré part de la selecció catalana de raquetes de neu per participar en el Campionat d'Europa i en la Copa d'Europa. Suposa per mi una nova motivavió, bastant per aprendre i una experiència diferent.
Salut i mooolts kms sobre neu!!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Moltes felicitats guapa!! A veure si trobem un moment totes dues i quedem un ratet per veurens que tenim unes quantes coses per explicar-nos pel que he pogut veure avui!!

Nosaltres aquest cap de setmana no som aquí el Lluís fa la Marató a San Sebastian i marxem divendres.
Però em de trobar un foradet aviat!!!

Un petonet molt gran.

Unknown ha dit...

Ostres Alba, GENIAL MOLTES FELICITATS!!!! i gràcies per deixar-nos i fer-nos gaudir de tots aquests èxits, una super abraçadaaaa

Anònim ha dit...

Ets la pera! A veure si et podem venir a veure en algun lloc exòtic - si Europa em sembla exòtica ara!-, ja tots quatre.
Un petonàs guapa! Queralt

Alba ha dit...

Su, gràcies reina! Ens veiem un dia d'aquests, potser demà?

Berta, gràcies també! què fariem sense tu? Dibuixos i plàstica del meu estil?!!! jejeje

Queraleta, seria molt guai que vinguessiu tots quatre. Us haureu de comprar un plumes com a mínim ja que a hores d'ara sou uns tropicals!!! Ptnssss