dimecres, 28 de setembre del 2011

Sailfish Half Triatló de Berga

LA PELL DE GALLINA em vau fer posar tots/es els que em vau animar tant i vau fer que pogués arribar al 3r graó del podi. Tot i el patiment, el flatu, i no poder saludar com m'hagués agradat i haver de concentrar-me en la "feina", va valdre molt la pena, vaig disfrutar i només us volia dir: GRÀCIES!

Una cursa molt especial per ser a Berga, amb la meva gent. La pressió de córrer a casa estava servida i els nervis d'abans de tirar-nos al pantà estaven a flor de pell. Però de forma màgica en només mullar-me els peus, la meva ment va començar a concentrar-se en la natació. Sense por i sense parar ni un moment, anava avançant i veient "cares" conegudes, el Marc, el Xavi, la Berta.



Sense fer-se gens llarg, ja em trobava a sobre de la bici pedalant per aquestes carreteres que tants i tants cops hi he passat: Puigreig, Casserres, l'Espunyola. Fins i tot, per als d'aquí té un nom aquesta volta: l'Escalextrix. Regulo, sobretot a la segona volta, no vull passar-me ja que sé que m'espera una carrera a peu força dura.



21 kilòmetres pels carrers de Berga, no em trobo del tot com voldria, però la gent em porta fins a meta, m'animen sense parar, aquí tinc la recompensa de competir a casa. Entro 3a, molt contenta, satisfeta, agraïda...


Felicitats a tots els berguedans/es que també vau participar, i especialment al Ricard que va fer una gran cursa i es va quedar a pocs segons del podi. Felicitats campió!







http://www.ajberga.cat/ajberga/noticies/detall.php?noticia=219&apartat=

http://www.eltriatleta.es/half-triatlo-de-berga/
http://dbergueda.cat/noticies/noticia.xsp?id=10405
http://www.triatlonchannel.com/mas-resultados-del-fin-de-semana/
http://www.eurotri.com/index.php?r=site/page&id=364&idm=8&idCat=6
http://www.compressport.es/blog/?p=3110

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per el podi Alba desde Sabadell, ens tens "flipats" amb els teus exits esportius, m´imagino que participar davant dels teus dona una mica de respecte pero a la vegada et dona un plus de motivació. Una abraçada molt forta i també felicitas per el teu aniversari, que m´imagino que es a prop ja que recordo que es a prop de la cursa de Santpedor. Petons i estirada d´orelles. Coll de Pal

cesc ha dit...

Felicitats Alba pel resultat, ha estat un privilegi compartir algun entrenament amb tu, ets una fora sèrie ¡¡¡¡¡

Alba ha dit...

Coll de Pal, què tal tot? vas anar a Santpedor? Una abraçada!

Cesc, un privilegi també! Ens veiem a la pròxima!