dilluns, 31 de març del 2008

Objectiu: IM Lanzarote

Això pot semblar una bogeria i la veritat és que segurament ho és. Fa un parell de setmanes se'm va acudir la brillant idea de competir a Lanzarote. A l'haver guanyat al Triatló de Guadalajara, tenia la plaça i l'allotjament gratuïts per a l'Ironman de Lanzarote, com que hi aniria igualment de vacances, vaig pensar: "I perquè no competir-hi?".
Una mica tard, però, se m'ha ocorregut?!
La natació, la porto regular: deu fer uns dos mesos que entreno entre 2 i 3 dies per setmana, però em trobo bé i còmoda a l'aigua.
La carrera a peu: la porto força bé, ja que vaig entrenar unes 4 setmanes per competir a la Marató de Barcelona i m'he anat mantenint des de llavors.Però, la bici....: és un tema apart... L'he tingut abandonada des de l'octubre i no és conya. Si conto els cops que hi he anat potser fan un total de 10! La vaig aburrir molt l'any passat. Vaig fer molts km en bici i després de Hawaii, no podia veure-la i això que és l'esport que m'agrada més!



Així que a dia d'avui, després de parlar amb el meu entrenador, Alejandro Santamaría, comença el meu entrenament per al IM Lanzarote. És l'objectiu, tot i que si no ho veig clar, m'hauré de conformar en fer només la natació.

6 comentaris:

Talin ha dit...

Venga Alba, te sobran dos semanas, ya que hay un dicho de las viejas glorias que dice que un IM se puede preparar en 6 semanas.

Jordi ha dit...

Anims!! i jo no tinc dubtes que ho faràs bé!!!

com la dita, "quien tuvo, retuvo", i si a tu et sobra quelcom és classe!!!!

Ame ha dit...

Animo Alba ! anch'io ho ripreso la bici due settimane fa vedrai che dovrai aspettari un paio d'ore al traguardo sperando d'arrivarci... poi facciamo una foto insieme!
metto il link tuo sul mio blog sopra quello di Santi altrimenti potresti arrabbiarti :-)))))))))

Mariona ha dit...

Jo crec que NO et fan falta ni les 8 setmanes. Hi podries anar demà mateix perquè vas sobradíssima!!! Un petó i endavant amb el repte!

Alba ha dit...

Mariona, gràcies pels ànims, tot i que no crec que l'acabés si l'hagués de fer demà... jeje

Tri-cas, eso sí que es verdad cuando hay gente a tu alrededor que no para de entrenar, te sientes mal si tu no lo haces también.

FREIXA ha dit...

Ànims Alba, tú pots!!! "Quien tuvo retuvo", en pocs dies et posaras en forma. Sort!!!!!!