dimecres, 2 d’abril del 2008

Comencen els entrenaments...

Dilluns: Run 45min, fartlek
Dimarts: Bici 26,7 Km/h - 47km -1:50h. A ritme els últims 50min.
Dimecres: Bici 25Km/h - 87Km - 3:27h - Ruta: Berga - La Mina - Capolat - Espunyola - Puig-reig -Sagàs - Gironella - Avià - Berga. M'han costat moltíssim. Déu meu, ja no me'n recordava del que era fer més de 2 hores en bici. I anar amunt i avall també m'ha costat lo seu. Bufff.... Anava pedalant i pensant "Lanzarote serà acollonant, acabaré morta...!".
+ Natació 2600m /1:00h aprox. = 400m estils + 400m pull i pales + 400m pull + 4x(200m progr) + 4x50m peus + 4x50m sprints (10'' descans) + 200m relax estils

Gràcies pels ànims que tots/es m'esteu donant. La veritat és que m'esteu donant ànims i posant pressió a la vegada! jeje

10 comentaris:

Cesc ha dit...

Tranqui, tranqui, i com diu el teu entrenador..."Poquito a poquito que llegaremos más lejos". No t'estressis perquè avui no et trobaves bé sobre la bici...i què esperaves? Ja saps que la bici és el teu fort o sigui que agafaràs la forma de seguida; la natació na fent pimpam que no et ve de 2 ó 3 minuts millor o pitjor i el córrer éstàs en el teu punt màxim després de fer 3h14 a la marató de BCN! o sigui que no pateixis i pàssa-t'ho bé entrenant!

lluis ha dit...

Molt bé Albeta!, enhorabona pel blog, ara les teves rivals ja et podran contolar...
L'IM sense pressió, a disfrutar i surti el què surti, que segur que ho faràs be!!.
El 27 a treure una mica la carbonilla a Vic i després dinar a St. Julià, com ho veieu?

Alba ha dit...

Cesc, espero que tinguis raó i comenci a agafar la forma en bici en dues o tres setmanes, ja que les sensacions d'avui desesperen, jeje

Lluís, doncs sí, ens organitzem i anem a treure la carbonilla a Vic. Estaria bé duatló + dinar. De totes maneres, la Montse ja estarà a punt a punt, no? A veure si haurem de córrer però perquè arriba la Queralt.

Mariona ha dit...

Que maca és la bici!!! Ara dic això però suposo que d'aquí a unes setmanes n'estaré fins als nassos, jeje... Vinga, animeu-vos a venir a la duatló Vic i així ens coneixem ;-)

karli ha dit...

Hola Alba soc en Karli, soc amic del sonat dn Santi Pons the warrior man!! a partir d'avui seguirè aquests entrenos que t'has de menjar per tal de triomfar a Lanzarote, se que ets una makina i que segur que aconseguiràs treure un bon resultat en akest IM.
Vinga salutacions des del Maresme, terra envejada per el Warrior i molts ànims per els entrenaments!!

Ame ha dit...

in bici ed a nuoto (io non so nuotare:-( ) sei già più in forma di me . Alè Alba vedrai che ti qualifichi ancora per Kona anche se la più bella è sempre Lanzarote!

XAVI NOVELL ha dit...

Salut xavalina, si ets tu! la llebre del EDB.
molta força per les teves fites...
gas a la màquina i fins un altre dia campiona.

desde el baix montseny al berguedà molts records.

rogero ha dit...

cullo, jo si et seguis ja en tindria prou, deu ni do entrenos... tiempo al tiempo!

PLuRieSPoRTiSTa ha dit...

Wones, avui he descobert el teu blog i està molt bé la veritta. Anims per aconseguir els teus objectius segur q ho faras molt bé a l´IM. Salut! http://loputoamo.blogspot.com

Alba ha dit...

Mariona, sol passar això de la bici. Al principi és molt "maca", però després no la vols ni veure.

Karli, gràcies pels ànims, ja veurem que en surt de tot plegat.

Ame, Kona è impossibile. Sarò felice se posso finire Lanzarote!

Xavier, gràcies pels ànims. No sé qui és l'EDB?!

Rogero, exacte, si es té paciència, s'arriba sempre molt lluny.

Josep Ma., gràcies pels ànims!