diumenge, 10 d’agost del 2008

Ruta per la Cerdanya

Arribant al Col du Calvaire
Port de Pailhères (Tina, Alfons i Laura)
Arribant a Puigcerdà. Després d'agafar el tren d'Ax a la Tour de Carol.

Avui m'he decidit a fer una volta per la Cerdanya sortint de Puigcerdà i arribant a Ax. Hem coronat 4 ports, 1900m de desnivell i el més guai i dur de tots el Port de Pailhères, amb 2000m d'alçada. Molt bonic!

4 comentaris:

laura ha dit...

"el més guai i dur de tots el port de pailhères"... poc ho semblava que el trobéssis dur tu!! si pujaves com una moto!! :D

Roger Pey ha dit...

aque ve el comentari que volies jaja

Ha de ser divertida aquesta bicicletada jeje, io com que no m'entero dels desnivells em preguto si es molt o no??

aqui s'acava el meu super comentari, perque no se que mes dir. O sigui que cuan em binguin mes ideas ja n'escriure un altre, apa dew

Alba ha dit...

Laura, que no ho vas veure que m'anava reservant tota l'estona a roda per fotre l'"axasu" final? jejeje

Roger, per fi, t'has decidit a posar-me alguna coseta! Què bé! Me n'alegro! Doncs, déu ni do el desnivell, pensa que és com pujar al Rasos i després a la Mina i encara potser faltaria alguna coseta. Molts ànims amb el teus entrenaments, campió!

anna carri ha dit...

Hi!Q tal noies? no he parat,eh? Bé ja és normal...a mi se m'hauria d'encomanar una miqueta la vostra "energy" sportiva,jeje.Jo ja he tornat, molt way, amics de sempre,nedar,navegar,festestes tbe, eh... i com és normal en mi els despistes:tinc el mòbil a Menorca...i'm a disaster!! ens veiem :) si teu x aki,és clar!