diumenge, 5 d’octubre del 2008

Anem a escalar una mica!!!!!!!!!!!

El diumenge vaig fer un esport diferent i que em pensava que no m'entusiasmaria gaire, però al final m'ho vaig passar molt bé. Sensacions molt diferents a les que estic acostumada en la triatló. Haver de parar perquè els braços se'm cansen?! No tocar de peus a terra?! Poder parlar gairebé tota l'estona, sense tenir les pulsacions a tope?! -- això deu passar només al principi, no? :-) de segur que quan deus estar penjat en alguna muntanya "in extremis" se't posa el cor a mil revolucions!!!

7 comentaris:

XAVI NOVELL ha dit...

què guay!! a casa bufff amb la meva germana això d'enfilar-se per les parets en sabem una estona... vigila que això de fer el llangardaix enganxa!!!

vagi bé i sobretot mira que el nus estigui bé!!!!

laura ha dit...

ei wapa!!
això d'escalar mola molt!! tu, de la manera que ets, si t'agrada ja veurès que t'enganxaràs molt!! :D
un dia d'aquests hi podem anar juntes... a veure si me'n recordo :p

Alba ha dit...

Xevi, Laura, ja em van també advertir que enganxava molt... Només em falta això ara! Amb la mà de trastos que ja tinc i el poc temps... Ah, Laura, i sí, hi anem un dia. Jo m'ho miro i tu, com diu el Xevi, fas el llangardaix... jejeje

Administrador ha dit...

Jo també vull!
Pero d'amagat del David...
Tons,
Q

Alba ha dit...

Queraleta!!!! Moltes moltes gràcies per trucar-me i pel sms. Ja sé que a vegades no sóc localitzable. Parlem per l'Skype aquest cap de setmana! Molts petons per a tots dos!

annna ha dit...

Óndia,ara escalar!!!i amb lo que enganxa! alba, estar clar que no tindras temps per fer tot el que vols fer...comença x una agenda i a planificar, je,je,je!!

Alba ha dit...

Anna, tens tota la raó del món. Em falta temps... grrrr... i encara em lio a fer altres esports :)