dimecres, 15 d’octubre del 2008

S'acaba la temporada de triatló i....

Comença la tardor i les ganes de córrer tornen a venir. Sembla que em vaig recuperant de la petita lesió del peu i cada cop em fa menys mal (toco fusta!). Volia acabar la temporada amb la tri del Prat, però al final no hi podré anar. Així que tanco la temporada tan estranya de triatló que he tingut aquest any, penjant i guardant el meu Orca a l'armari!

Què he fet?
- Triatló sprint de Manresa- 3a classificada
- Triatló olímpic de Banyoles - 1a classificada
- Triatló olímpic de Tossa de Mar - 2a classificada
- Triatló sprint de Platja d'Aro - 3a classificada

Què toca fer ara? Doncs, intentarem no deixar de nedar i de fer bici i començarem a córrer altra vegada. Objectius? Encara no els tinc! però de segur que els trobo :)

Ah, per als que heu estat desconnectats aquest cap de setmana, ha tingut lloc l'IM de Hawaii. Acollonant!!!!!

4 comentaris:

DARIOMAN ha dit...

Ke Tal? ALVAMAN!!!!!!
Mlt be la teva temporada de triatlo! si ara vols corre jo estic preparan la marato de barcelona,vaig a manresa a les pistes a corre amb la elite els dimarts i dijous estas convidada!!!
APA SALUTACIONS!!!!!
Aviam si ens veiem!!!!!

annna ha dit...

Hi!Alba, apa ja tens l'hivern per davant: nedar, correr, mmmmm, q més, segur q amb la lau se us van acudint idees, ah! escalar, ara, mira si se t'ha girat feina. I no et pensis l'hiver passa en un plis,jo ja tinc no se quans findes tatxats de la llista x viatges, colegues,etc. Així, que cuidat i "a por ellos que son pocos y cobardes!" bye queen

annna ha dit...

disculpa q ho faci així xo no he pogut localitzar-te...dona-li records a teu papi, q cuidi i paciencia q buffff...jo se de q va.
ptonets

Alba ha dit...

Dario, gràcies! però ho tinc xungo aquests dies. Quedem un dia que tu vulguis trotar i a mi em servirà per fer sèries :)

Anna, gràcies, ja vaig veure que m'havies trucat. Ptns