dilluns, 29 de desembre del 2008

Entrenament al Congost

Ahir vaig fer un entrenament doble de trotar per recuperar-me una mica i avui he baixat al Congost a fer unes sèries de 500m. No n'he fet moltes: 6x500m, però ja n'he tingut ben bé prou. M'ha sortit un entrenament d'1h20 i a sota de la pluja m'ha servit per costipar-me i encetar-me un peu. Un desastre avui, però bueno hi haurà dies millors d'entrenament. Ah! la foto amb sol no és d'avui, eh?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai mare, espero no haver-te encomanat el constipat via msn, que en mi tot es possible!!!
Cuida't molt guapa, i intenta recuperar-te aviat que has de fer una entrada al 2009 com Déu mana!!!
Un petó...no, millor una abraçada pel que pugui ser!!

b. ha dit...

Sèries de 500 en pista!!! A quan et surten? Mira que m'agradaven (i les de 1000, 300, i 400 amb canvis de ritme). Quins records!!! Malgrat que he aparcat la competició fa uns anys, crec que ja mai més em treuré d'aquest altre "vici": el de correr. I que el puguem gaudir molt de temps, juntament amb el de la bici!

Ànims amb la recuperació, que segurament serà ràpida i et servirà per assimilar la bona cursa i els bons entrenos. ;-)

Molta salut i quilòmetres!!!

Teixi ha dit...

Hola Alba, sóc el director técnic d'aquesta competició fes una ullada a veure que et sembla, i espero contar amb una bona participació de triatletes de Berga:

http://triatlotraillesmedesmontgri.blogspot.com/

Aviat més en la web.

Alba ha dit...

Anna, gràcies i no et preocupis, que sóc jo que faig bestieses i després em costipo :)

Bea, doncs, no t'ho sé dir. Les sèries les fem per fora amb terra, no en la pista i m'enganxafava amb uns que feien de 1000m i feia els primers 500 amb ells. Aquests les feien a 3'30''. O sigui que a 1'45'' aprox. Cuida't i bons entrenos també!

Teixi, ja passaré el link a la gent del Triatló Berga. jo no sóc molt de muntanya però de segur que s'animen (o ens animem)!

b. ha dit...

A seguir així, doncs!!! Mai no has entrenat/competit en pista?

Jo el que es diu entrenar... ja no "entreno". El que fem és fora de competició, amb alguns "reptes especials" que ens agrada marcar-nos de tant en tant. Qüestió d'anar fent. ;-)

Fins l'any vinent, machine!

Alba ha dit...

Ei, machine, doncs no! no he competit ni entrenat mai en pista. De fet, és el primer any que entreno específicament l'atletisme. Records!!!!