diumenge, 11 de gener del 2009

Mitja marató de Sitges




Setmana amb més de 110km... i amb una mitja marató inclosa (ah! i un dia d'esquí de fons). Estic contenta. Avui he fet la mitja marató de Sitges (2500 participants). M'he trobat molt bé fins al km. 15. He intentat anar a a 4' - 4'05'' tota l'estona. M'he trobat gent amb qui m'he intentat enganxar però anaven un pèl massa ràpid o bé amb canvis de ritme. Així que he anat fent... Al km. 15 - 16, trencacames per dins de Sitges, pujadetes i baixadetes, una mica de terra... M'ha trencat el ritme, ja que hagués fet 1h25. Ho portava tot quadrat. Al final 1:26:10, 6a posició. Cursa amb molt nivell tant en homes com en dones. Per tant, no em queixo gens... I per celebrar-ho una paella molt currada i de supporters al partit que han fet les nenes del C.B. Castellet.

9 comentaris:

Alex ha dit...

Wuenas molt be la mitja Alba no, temps molt bo sabent que hi havia nivell, estas feta tota una crack amb esqui de fons, corre, vaia nena com seguixis aixi et sortiras, pero anims i ja saps si vols entrena amb els normalets intentarem seguirte i apendre je je cuidat guapa

XAVI NOVELL ha dit...

queda't el millor ....... amb la paella !!!

Anònim ha dit...

Hòstia nena...d'això se'n diu un completo... no pares tu!!
Felicitats per la cursa (altre cop, però no per això menys sinceres) i com han dit per aqui...el millor de tot la paella, jejeje...lo del bàsquet ja no ho comento perque jo en tinc un bull cada setmana i amb això faig el cupo!!
Un petonas guapissima!!

ninu ha dit...

El temps es bo, encara que ho faras molt millor aquesta temporada. PEro millor encara es la paella, si te l´haguessis menjat abans segur que fas 1h10´!!!Je,je!

Salutacions

Alba ha dit...

Alex, quedem quan vulguis, ja saps que jo sempre estic a punt per sortir. Cuida't!!!

Xavi, síiiiii, la paella! I perquè no la vas tastar. mmmmmm...

Anna, merci, ja m'ho imagino que tu de bàsquet tens un master!

Ninu, jejeje... faig 1h10 o bé no l'acabo... Això de fer-ho molt millor, mmmmm.., ho dubto, però bueno nar fent, no? i ja es veurà.

robert mayoral ha dit...

per portar 110 km, t'has sortit...enhorabona, què prepares?? ta c´rrer....tens alguna amagada...

Alba ha dit...

Robert, merci. Estic preparant la marató de València. Res a veure amb lo teu... quina enveja (sana eh?). hi he d'anar a Sables algun any també. Salut i a entrenar fort!

annna ha dit...

Hola Alba, els teus companys de curses, crec q ja et tenen mitja por...preguntant x a que t'estas preparant.....ja et coneixen!!! moltes felicitats pel resultat tenint en comte la setmana completeta q portaves i això cal tenir en comte com us cuiden: quina paella, fins aviat wapa!

Alba ha dit...

Gràcies Anna! Nena, a veure si ens veiem... Per cert, tens una jaqueta allà al Mikado. Te'n recordes? Vols que te l'agafi?