dijous, 1 de gener del 2009

No sempre surten bé les curses....

Ahir vaig anar a córrer la Cursa dels Nassos (Sant Silvestre de Barcelona). Aquest cop no em puc queixar de lo ben situada que estava en la sortida. A les 17:30h donen el tret de sortida. Surto per baixar dels 38'. Amb 37'50'' estaria contenta. Per tant, he d'anar a 3'47''/km aprox. 1r km el passo a 3'40'', el 2n a 3'45'', el 3r a 3'36''.... i merda! em ve flato! merda merda merda... gairebé he de caminar, el 4t el passo amb 4'10''. El 5è a 4'. Però ja està estic desmotivada. Plegaria. El flato em va marxant però ara ja no tinc ganes ni de córrer. Els passo tots a 4', menys l'últim a 3'49'', perquè veig el crono i penso a veure si baixo de 39'. I no! em quedo amb 39'02''. En fi, no he acabat l'any gaire bé amb aquesta cursa. Espero que la primera del 2009 sigui millor. :)
Tot i que encara no han sortit les classificacions definitives, la cara positiva de tot és que les 5 noies que erem del CAM vam aconseguir situar el club en el podi.

6 comentaris:

b. ha dit...

Coses que passen. Ja tens motivació extra per la propera cursa. ;-)

Salut i endavant, sempre endavant!!!

Anònim ha dit...

Vinga dona, que un dia tonto el te tothom...com ho diuen allò, la imperfecció es el que fa grans les persones (queda be, eh? jeje!).
Apa...no t'amoinis que segur que aquest any serà el teu!
Un petonarro guapissima!

Alex ha dit...

Eo que no passa res a seguir que segur que anirasa tope a la seguent ja voras apa cuidat

Alba ha dit...

Bea, gràcies. Salut també!

Anna, espero que ja estiguis ben recuperada i amb ganes de tornar a fotre-li canya. Ptns.

Àlex, felicitats per la teva St. Silvestre a Berga!!!

laura ha dit...

no hi ha cap pro en el món a qui no li passi de tant en tant alguna cosa així!!! no vols pas ser la superwoman, oi que no??
molts ànims wapa i, tot i que no va ser tant desastrós com tu ho vius, aquestes coses ens fan adonar a tots de que també ets humanaaaaa!! jajaja!!
un petó amb mooolt de carinyo, mua!

Alba ha dit...

Laureta, doncs, m'agradaria prou ser una "superwoman", jeje. Un petó per a tu també!!!