dimarts, 24 de febrer del 2009

MARATÓ DE VALÈNCIA!!!!!!


Amb la Mercè, la meva supporter incondicional, després de la Marató i el super dinar que ens vam fotre
És l'hora de fer una petita crònica... ja que al final vaig córrer la marató. Jo sóc de les que cuida tots els detalls abans d'una competició, quan he estat entrenant específicament. Però per primer cop no ho vaig fer... Malalta fins dimecres amb febre, decideixo no córrer la marató. Dijous, divendres i dissabte troto 50' i estic petada. Vaig a València igualment amb la colla que anava i decideixo que anirem amb la Mercè de compres i a sopar, i lalala. Sí, sí... és el que faig: anem a la tarda de compres, anem a sopar amb el seu vinet corresponent... i com que estem cansades del trote de viatge, decidim anar a dormir. L'endemà com a entrenament faré 20km i em retiraré.

Em poso dorsal, malles per sota genoll!, sense els meus mitjons llargs, sense pulsòmetre i sense portar menjar... només anava a fer 20km. PERÒ.....

Resulta que penso millor arribar al km 24 que estaré més a prop de l'hotel i així no hauré de caminar tant. Allà em diuen que vaig 5a.... Aiiiiii.... què faig? vaig bé. Una mica de mal a la tràquea de tossir tant aquests dies, però això és tot. Va, fotem-li, continuo. He passat la mitja amb 1h34. Segurament baixaré de 3h15, penso. Però no tinc menjar... i aquí no en donen en els avituallaments. Ja em veieu demanant "no tendréis una barrita o un gel por ahí?". Un noi en bici em dóna una barreta isostar i més endavant un noi corrent em dóna un gel Maxim. Mare meva. Estic fatal del cap. En fi, que em continuo motivant perquè pillo a la 5a. Vaig 4a! I la 3a la veig. Al km. 36... els meus quadríceps em recorden que estan allà. Intento mantenir el ritme i entro a meta amb 3h08 i 4a classificada femenina. Molt contenta. Què més puc demanar després del grip? A veure si a la següent marató puc baixar aquesta marca :)))

Felicitar a Ramon Esquius (2h41) i a Dario Giménez (2h54). Felicitats cracks!

21 comentaris:

ninu ha dit...

No tinc paraules!!!! Ets el viu exemple que la forma fisica es 70 % mental i 30 % entreno + un 20 % de qüalitats innates........ això vol dir que tens un 120 % de rendiment!!!!!!!

El millor que vas fer va ser treure´t la pressió del damunt no volen correr, i ho vas fer fantastic!!!!!

Molt be, ets una gran atleta!!

Salutacions desde el Baix Camp

eva ha dit...

Hola alba,
et felicito, quina cursa tenint en compte la setmaneta que has tingut.Tenies previst fer alguna marca en concret abans d'agafar la grip? la que has fet ha estat genial.
Bé a veure si coincidim en alguna altra cursa, jo aquest diumenge vaig a fer la marató de barna.
cuidat i felicitats

Mariona ha dit...

Impressionant. Enhorabona Alba!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Felicitats campiona! Ja m´agradaria fer aquest temps a la Marató de Sant Sebastià a finals d´any, serà la meva primera prova de foc amb cursa a peu. La començaré a preparar l´1 de Juliol. Res més, que recuperis bé i estem en contacte Alba! Una abraçada!

Amat Artigas Towle
Penaca Cycling Team

XAVI NOVELL ha dit...

El Ramon Esquius ès de Súria ???
que té un germà que es diu Alfons?
si ès així i si el coneixes ... ja li pots dir que molts records de part meva.

quins senglanots aquest , uns bons jans i bons esportistes.

records.

XAVI NOVELL ha dit...

ai que m'ho deixava .... FELICITATS !!!

Ferran Vila ha dit...

Quina historia més bona. Ja veus lo que dona de sí el cos si está entrenat. Ara, tens molta clase a les cames i al cap per fer aquest temps sense haver estat bé l'última setmana i sobre tot sense haver sortit mentalitzada ja no de anar fort si no de acabar.
Moltes felicitatas.

lluis ha dit...

Molt bé Albeta, felicitats, ja veus, a vegades quan menys t'ho esperes surt una bona cursa i moltes altres ens posem massa pressió. Sinó m'equivoco gairabé et clavo el pronòstic eh?

Moltes felicitats també al Ramon i al Darius!!

Ramon ha dit...

Tan sols resta fer-ta la onada, impresionan.
PS, de fet tinc comprovat que després d'un dissabte mogudet, amb dinar carregat de vinet, tarde de guiness i sopar per riure, el diumenge em va sortir una de les meves millors marathons a Donosti.
Però evidenment lluny de la teva marca. Per això em trec el barret.
Felicitats

Alba ha dit...

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES!!!!!

Ninu, tens raó, però crec que l'entrenament és una mica més, no? O almenys això vull creure quan arribo feta pols a vegades d'entrenar! Records des del Berguedà

Eva, hagués intentat baixar de 3h05. Molta sort a Barcelona! Estaré per allà al km. 30 que faig de llebre. Ja t'animaré ben fort!!!

Mariona, ja he vist al teu blog que vas a tope en bici. Cuida't

Amat, de segur que ho faràs molt molt bé a Donostia. No en tinc cap dubte. Ok, estem en contacte!

Xavi, sí que és aquest. Vaig anar-hi amb els dos a València. Són uns cracks. Ja els hi diré quan els vegi. Cuida't

Ferran, me n'alegro que t'agradi la història, però és real, eh? jeje. Molts records

Lluís, sí, exacte, ja no me'n recordava del teu pronòstic... Cuida't i felicitats també per les teves bones posicions en els tris blancs

Ramon, a veure si ara doncs haurem de fotre'ns Guinness i vinet per fer-ho bé, jeje. Salutacions

laura ha dit...

nena! quina colla de seguidros eh... jo també vull expressar-te aki les meves felicitacions wapa!!
tal i com et vaig dir ahir: ets la meva "ídol", jejejeje!!
mil petons!

Isma ha dit...

Hola Alba! Fa poc que vaig descubrir el teu blog i ja m'he fet seguidor! ;)
No ens coneixem tot i que jo també soc de Berga, encara que no hi visc actualment, i m'ha sorprès que a Berga hi hagi una corredora de tant nivell!! Felicitats per la cursa de València! Salut!
Isma

DARIOMAN ha dit...

Una vegada mes felicitats champions!!!.

Encara ke jo et dire mes tu tens millor marca a les cames i segur ke ofaras millor en marato!!! jejeje.

El finde amb els esquius va ser genial!!! este ke repeti!!!

Salutacions!!

Alba ha dit...

Laura, tu seràs la meva idol aquest diumenge!!! Molta sort a Barcelona!

Isma, ui, això de "corredora de tant nivell"... n'hi ha molts més com jo per aquí dalt... També estàs en aquest món de les curses doncs? Records des de Berga

Dario, tu sí que ho vas fer molt bé. Baixar de 3h... El meu somni... potser quan sigui gran jejeje

Isma ha dit...

Hola Alba! Bé, fa un parell d'anys que faig alguna que altra cursa, preferentment per muntanya (ja ho diuen... La cabra tira al monte) Però en plan "tranqui" que no estic per excesos! ;) Algún dia probaré de fer una marató! (a mi ja només acabar-la em sebla impresionant i fer-ho en tres hores... uffff)
El 15 faré la mitja de Berga, tu la faràs? Salut!

Alba ha dit...

Isma, i tant! que has de fer una marató! La primera vegada sempre la recordes. És una sensació molt guai. Doncs, la de Berga, m'agradaria ferla, però el diumenge anterior també competeixo i no sé com estaré... De totes maneres, si no la faig, estaré per allà. Records!

Isma ha dit...

Si noia penso fer una marató algun dia... Però abans m'he d'assegurar que podré acabar-la amb garanties! (vull dir almenys sense haver de caminar!) En quant a la mitja de Berga... també pots fer-la sense competir no? ;) En tot cas necessito una llebre sub 1:45... jajaja... bé, una llebre no, una tortugueta! ;)
Salut!

Anònim ha dit...

Ostres Alba, se que esportivament ets capaç de tot el que et proposis i mes, però no per això deixes de sorprendre'm i admirar-me!
Felicitats preciosa!!

Alba ha dit...

Isma, si veig que estic tocada, et puc fer de llebre. Cap problema. Ens diem alguna cosa! Salut i bons entrenaments! (ah! 1:45 és bon temps a Berga, eh?)

Anna, gràcies! tu també m'has sorprès amb l'esport! Ptns

Isma ha dit...

Huy, ja m'has fet por si em dius que 1h 45' es bon temps a Berga!!! ;) La veritat es que no sé si estic llest per aguantar un ritme de 5' el kilòmetre durant 21 kilòmetres però, bé, s'intentarà!
Per cert he estat refredat uns quants dies però com que veig que a tu et va anar tan bé a València m'animo! ;)
Salut!

Alba ha dit...

Vinga ànims!!!! Ens veiem allà! Tot el que puja, baixa! Salut!