dilluns, 11 de maig del 2009

15a Mitja Marató de Girona

Coincidint amb "Temps de flors", a Girona

A veure com explico aquesta història.... Resulta que divendres em passa pel cap córrer la mitja de Girona, però, per variar, inscripcions tancades. Ja és massa tard. Només es poden fer inscripcions directament a Girona. Dissabte truco a un amic perquè me la faci, però no sé si me l'ha fet o no fins a les 2 de la tarda (quan ja he fet tot l'entrenament de transició). És igual! Estic motivada per fer un bon entrenament i hi aniré!

Diumenge al matí plou. Bufff!!!! Arribo a Girona i ja no! Què bé! Em poso el dorsal, escalfo i mare meva! les meves cames semblen dos rocs! Faig unes voltetes i veig tot el ferro! "Albeta, tu has vingut aquí a fer un entreno, no passa res!". A les 9h30 clavades, sortim. La que va quedar en 2a posicó surt fletxada a un ritme frenètic. Totes les altres noies, un grup de 6 o 7, anem juntes fins al km. 3. Algunes xerrant i altres (com jo) ni mu! Tinc prou feina a aguantar el ritme. Al km. 3 la que finalment va guanyar la cursa es desmarca i comença a tibar. Les altres també anem fent tirons. Finalment, jo em quedo en 3a posició sola. "M'he quedat massa endavant!", penso. Intento aguantar el ritme, tot i que vaig pensant en l'entrenament d'ahir i que això no ho aguantaré. Estic predestinada a petar al km. 15 o 16. Però, per sorpresa meva, puc mantenir el ritme i la posició. Vaig treient tros a la 4a i m'acosto a la 2a. Quan queden 3 kilòmetres, comença el patiment. Porto un peu molt llagat i estic cansada, però aguanto bé i entro a meta amb 1h26, 30'' després de la 2a. Una experiència molt bona, ja que vaig compartir moments i podi amb l'èlit!
Pel que fa la mitja en sí, és planera, tot i que alguns comentaven que no era molt ràpida per les curves que hi ha que fa que hi hagin canvis de ritme. El tema públic és lo més fluixet. Però l'organització és un 10. Més de 450 inscrits i més de 45 noies.

1 Encarna Nuñez Mesa 1:23:21
2 Anna Rosa Moreno 1:26:06
3 Alba Xandri Suets 1:26:37

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja hi tornem a ser!!!!
Noia, ets una canya, de debò!!!
Moltes felicitats guapissima, veig que les suposades vacancetes que t'agafaves t'han anat d'allò mes be i que la ferritina la hi tens tota ja!!
Noia, mes val que comencem a buscar expressions de felicitació que ja veig que vas a tope i disposada a esprémer el nostre repertori d'afalacs, jeje... i la veritat és que jo encantada!
Un petonarro preciosa!

Isma ha dit...

Ostres Alba amb aquests temps, i en plan entreno, jo crec que els sub 3:00 a la marató ho tens a l'abast!!!
Felicitats!

ninu ha dit...

Enhorabona de nou pel teu enessim podi, no em canso de felicitar-te, com tu no et canses d´entrenar!!!

Molt champion woman del Bergueda!!!!!

Salutacions desde el Baix Camp!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Felicitats campiona! Et tinc guardat el diàri d´avui amb les classificacions del9 edició Girona que et deixa mb a la prova! Moltes felicitats i ens veiem aviat!

Amat

Carol ha dit...

Nena com ja t'he dit amb tú ja no em queden barrets per treure!!!!Felicitats guapa

annna ha dit...

Com diu l'Anna ja hi tornem a ser!!!
Felicitats, per pencar tant, per la força mental que tens, per la voluntat i x lo que t'arriba a agradar tot això de patir una miqueta que comporta un plaer incomparable quan fas podium!

A seguir...
annna:)

Ricard ha dit...

Tal com deia aquell,...en dos palabras, IM-PRESIONANTE!!
A Disfrutar-ho campiona!!!

Alba ha dit...

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES PER FELICITAR-ME!!!!!!

Anna, la ferritina encara no ho sé com la tinc. M'he d'anar prenent ferro i d'aquí un mes i mig un anàlisi. Espero que vagi pujant. Un petonàs tb!

Isma, a veure com em va la següent marató, però ara ja m'espero a després de l'estiu. Records!

Ninu, m'ha agradat això de "champion woman del Berguedà", jejeje. Recordssssss

Amat, doncs, els espero els diaris, eh? Merci!!!! Ja m'explicaràs què vas fer al final amb les bambes!

Carol, felicitats també per la duatló! Una abraçada!

Anna, jejeje, sí que sembla que m'agrada patir sí (a vegades :)))). Ptns!

Ricard, sí, a disfrutar-ho i a recuperar-me que avui no m'aguanto! Una abraçada!!!

Alex ha dit...

No tinc paraules ni adjectius per dscriure del que estas fent nomes dirte que estas feta tota una crack , bravo bravo i bravo. Moltes felicitats, cuidat molt que nomes queda setmana i mitja ara a recuperar ens veiem una abarçada pro je je

eva ha dit...

ei Alba quina passada nena, Et felicito per la prova. Jo tenia previst venir però fa 2 setmanes i mitja em va agafar una trocanteritis al cap del fèmur que no em deixa córrer. Res a descansar,
Cuida't i felicitats

laura ha dit...

si si si !!! moltes felicitaaaaaaaats!!
i molts petons!!!

Alba ha dit...

MOLTES GRÀCIES!!!

Àlex, no m'ho recordis que només queda una setmana i mitja... aiiii... com patirem! Records!

Eva, espero que no en tinguis per molts dies. Una abraçada i a recuperar-se, que et trobem a faltar! (A Girona vaig pensar que potser t'hi trobaria)

Laura, moooooolts petoooons tb!