dissabte, 23 de maig del 2009

Cap a Calella...

Són les 8:30 i d'aquí 10 minuts surto cap a Calella, a buscar dorsals, briefing, bicis a boxes... i tot el que implica una triatló de mitja distància.

Ahir dia de celebració al Casal d'Europa a Berga i com que vaig de cul, faig un "copyright" de la notícia que han penjat a Ràdio Berga...

Societat
Unes 300 persones assisteixen al Dia d'Europa, a Berga
S'ha premiat a diferents berguedans per la seva projecció en diferents àmbits
22/05/2009 22:29
Berga ha celebrat aquesta tarda el Dia d’Europa, aquest any dedicat a Suècia. La jornada s’ha fet al Pavelló de Suècia i ha comptat amb la presència de més de 250 persones. Entre els assistents, cal destacar la presència del ministre de l’ambaixada de Suècia, i també d’una quarantena de mestres suecs. El president del Casal d’Europa del Berguedà, Jaume Farguell, n’ha fet una valoració molt bona.
Durant l’acte s’han atorgat diferents reconeixements. D’una banda, el premi a l’Esportista Berguedà a Europa, que enguany s’ha endut Alba Xandri, especialista en triatló. D’altra banda, s’ha lliurat el guardó Berguedans al Món, en aquest cas al gastrònom Toni Massanés. També a l’Empresa Berguedana a Europa, que ha estat per Planafil. I per últim, s’han entregat els premis Gibert, que van destinats a joves dels instituts de la comarca, valorant treballs que han fet relacionats amb Europa. Aquests premis han estat per Gerard Rincón i Quim Espelt, de l’Escola Xarxa, per un tema d’història. Laia Andreu, de l’IES Guillem de Berguedà, en la temàtica de geografia humana i econòmica. En l’apartat d’art, ha guanyat Núria Gragés, també de l’Institut de Berga. En temàtica de Catalunya o Europa, Anna Venturós, de l’Institut de Berga. I s’ha emportat el premi de tema lingüístic, Marta Soler, també de l’Institut Guillem de Berguedà de Berga.

2 comentaris:

annna ha dit...

Noia, al pavelló de Suècia vau arrassar...en un munt d'activitats, uns més establerts que altrs xo molt nivell, moltes felicitats a tots, xq a molts els conec xo altres no, així que ho pots transmetre tu, tot i que sigui un pèl tard...
Val la pena treballar dur i bé!!!
A la llarga dona bon resultat, aquí ho tenim....aveure si aprenc la lliçó..., bé, vull dir creure-me-la, més aviat,je je je je!

una abraçada, wapa!

Alba ha dit...

Gràcies maca! La veritat és que estava a tope de gent. Ptns!