dissabte, 9 de maig del 2009

Tornant a sentir la llarga distància

"Be happy for the moment. For this moment is your life"

Ahir em van montar el manillar de triatló amb canvi a dalt i avui me n'he anat a fer voltes al tontòdrom. Quines sensacions!!! Ja no recordava què era anar acoplada i això que n'havia fet de kilòmetres i kilòmetres amb aquest manillar. Al principi, m'ha semblat que no aguantaria ni 5 minuts, però de mica en mica he tornat a sentir l'essència de la triatló i de la llarga distància. Què guai! He fet 65km i, després de la pujadeta, he arribat a Berga amb una mitja de 31km/h. I com que estava motivada i feia molt bon temps, transició de 40 minutets a peu.

Chrissie Wellington, guanyadora a Hawaii el 2007 i el 2008, explica en el seu blog que la següent frase ha estat el seu punt de motivavió i forma de veure el dia a dia: ‘Be happy for the moment. For this moment is your life’. I quina raó que té!

3 comentaris:

Alex ha dit...

Eo veig que estas a punt, si senyor i amb un pim pam el acople segur que aniras a tope, anims i a seguir aixi,a veure si ens veiem una abraçada

joan ha dit...

La millor estructura no garantirà els resultats ni el rendiment. Però l'estructura equivocada és una garantia de fracàs.
Bona sort.
Joan ;-:

Alba ha dit...

Alex, gràcies! A veure si fem un cafetó aquesta setmana, eh? Una abraçada

Joan, gràcies! Records