dijous, 4 de juny del 2009

A descansar...

Avui he descansat. De fet, ho necessitava. El meu cos, com mai, m'ho estava demanant a crits. Sóc una mica obstinada i a vegades em costa escoltar-lo, sobretot quan he descansat fa només 3 dies.
He competit durant dos caps de setmana seguits amb dues curses que tampoc són de passeig i amb molts pocs descansos. Així que avui, apart de treballar, no he tocat ni aigua ni bici ni bambes.
Abans d'ahir vaig córrer una mica per muntanya (i tinc agulletes) i ahir vaig fer 85km en bici, i... avui no m'aguantava! (de fet, no m'aguanto!)
El descans és molt important dins dels cicles d'entrenament. De fet, són necessaris per a poder millorar i aconseguir el màxim rendiment. Però perquè la majoria de nosaltres no fem cas a aquesta premisa? Segurament estem "enganxats" a l'esport i està comprobat que l'alliberació d'endorfines fa que tinguem encara més energia i més ganes de "fotre-li canya". Pot acabar sent un cercle viciós... per això, a descansar! (i sense remordiments!)

7 comentaris:

Ricard ha dit...

No ho haguéssis pogut dir millor!!!...i quina raó que tens!! Maleïdes endorfines!!!
...un bon descans és el millor entrenament per tornar a estar fort...apa campiona!! que disfrutis del "dolce far niente"!!!
Salut!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Tot una campiona com tu necessita descansar! Jo també ho he fet dos dies i demà toquen 70 minuts de cursa a peu! Una abraçada! Amat

Alex ha dit...

Eo, no pot ser fent descans oh my god!!!!!!! a vore si es veritat que et conec, dons a fer coses diferents al sport, je je je, ah segur que anira molt be, aquest petit descans, ens veiem ja que el proxim repte que toca es PATUM aquesta si que es dura je je , ens veiem

ninu ha dit...

Hola ALBA!!!

Ja veus, quines coses, per aqui al Baix Camp, també toca repos.... i cap de setmana sense competició!!

A veure si assimilem l´entreno i la competició..., no?

Una salutació Berguedana?? O Bergadana?? Es per dir-ho be, de moment no m´empadrono, je,je!! No es pot dir mai, no em faría res, de debò!!!

Salutacions desde el Baix Camp!!

Alba ha dit...

Ricard, doncs, espero que tinguis raó i estigui més forta en el següent entrenament! Salut i kms!!!

Amat, ja m'explicaràs que tal les sensacions de passar d'una hora corrent. Cuida't i bon cap de setmana!

Alex, buffff, Patum... tens raó, això sí que és dur! :) Ens veiem!

Ninu, estem de descans! jeje... Cuida't i una salutació BERGUEDANA!

annna ha dit...

Oi!!! Alba, descans! de fet crec que vostre cos no el coneix ningú millor que vosaltres mateixos i si noteu que convé un "descansillo", dons, a fer-lo, tampoc és rés de l'altra món.
Tot plegat, segur que el proper dia ja en fareu alguna o altra, de proesa vull dir, no malpenseuuuuuuu!!!! jejejejeje!

un ptnt i fins aviat, q fa temps albeta!

Alba ha dit...

Anna, sí, un dia quedem, eh? que ara ja tinc més temps :)