divendres, 31 de juliol del 2009

TEIDE (3718m)

Aprofitant les meves vacancetes a Tenerife i per fer-me passar el mono d'entrenar, ahir vaig pujar al Teide per Montaña Blanca. Són uns 20km i uns 1400m de desnivell acumulat. Un paisatge especial: volcànic, amb poca vegetació, rocallós... Aconsellable!

Pròximament... algunes fotos!!!

6 comentaris:

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Vaigin bé les vacances! Qualsevol et segueix així! Una abraçada campiona!

Isma ha dit...

Ostres... Dimecres hi vaig jo a Tenerife!!! Així doncs, es recomanable pujar al Teide a patita? Vas notar l'alçada? És dur?

annna ha dit...

És q ni de hollys eh!
Ja és normal, ja ho porteu integrat...jejejejjej ara jo em pensava q hi hauria més sortida nocturna i menys Teide amb l'Esther, per cert dona-li molts records q fa temps q no coincidim!
A veure q trobes per pujar abans de tornar, xq en aqta illa, nosé, nosé...jejeejejej
A disfruitar molt!!!!

:)))

Alba ha dit...

Amat, jejeje... era per fer-me passar el mono que tots ja coneixem! Una abraçada!

Isma, doncs, sí que val la pena, i tant! L'alçada no la vaig notar. Jo vaig pujar des del pàrquing de Montaña Blanca. Hi ha 5 o 6 aparcaments i allà comença un carretera de 4x4 (una mica pesadeta) i després un caminet passant pel refugi. Necessites permís per aribar a dalt de tot. Has d'anar a Sta. Cruz a demanar-lo. I de baixada, jo vaig fer el mateix, però pots baixar en telefèric i per ctra. són menys de 3km a aquest pàrquing. Ja m'explicaràs què tal. Bones vacances!

Annna, ja li donaré records a l'Ester! Fet! Una abraçada maca

Malfieten ha dit...

I tan si es aconsellable, la pujada que varem fer des del mar és un dels records més ben guardats que tinc... aconsello la ruta, llarga però val la pena.
http://www.malfieten.com/23/05/2009/teide-des-del-mar-la-cronica/

Salut !

Alba ha dit...

Malfieten, mare meva més de 17h. Felicitats! Quin repte!!!