dilluns, 20 de juliol del 2009

Triathlon de Garotxes (Half: 1,9km - 90km - 19,6km)

Lac de Matemale

Ahir vaig fer aquesta triatló a les Angles (Capcir, França). Molt bonica, tot i que no era d'aquelles d'anar a passeig la veritat. Sí que diuen que tot el que puja, baixa, però... s'ha de pujar!

Començo el dia amb mal peu, ja que m'adormo i faig esperar els meus companys. Quina ràbia! M'emporto l'esmorzar i esmorzo tot pujant cap a les Angles. En fi, coses que passen de tant en tant. Arribem allà i fa fresqueta. Toco l'aigua i està fresqueta també. Massa!!!!
Comença la natació. Jo vaig per un lateral i tinc males sensacions. Fins i tot, una mica de sensació d'"agobiament". Faig més metres perquè em desvio. Passo els primers 1000m intentant esquivar la gent. Per sort, em començo a trobar millor al cap d'una estona. Són 1900m en total i surto per sorta els 33'. Estic contenta, tot i que no sé si hi havia la distància. Em canten que vaig 2a.
Agafo la bici i tinc molt clar que m'he de regular. Que no puc anar a gas baix en aquesta triatló. M'esperen 90km i 1800m de desnivell, fent el Col de Creu i el Col de la Llose 2 vegades. Vaig fent i en el 2n port agafo una noia. De totes maneres, em continuen cantant que vaig 2a. Jo a lo meu, que sinó patiré corrent si em passo de voltes amb la bici.
Arribo a la transició i allà em diuen uns catalans que vaig 1a. Arribo al primer avituallament i em diuen que vaig 2a. Veig una noia amb una btt que l'acompanya, penso "serà la 1a", apreto les dents i quan l'he agafat, veig que és un tio amb cos de tia que l'acompanya la seva xicota. Aiiiii..... Tornem a agafar el ritme. Són en total 19,6km. Passo la primera volta amb 45'. A la segona volta torno a veure una noia, va a bon ritme, apreto i resulta que l'he doblat. Finalment, arribo estressadíssima a meta, que si 1a, que si 2a.... Ni l'"speaker" sap si he guanyat i jo tampoc. Fins que no vaig a dinar i pengen els resultats, veig que sí, he guanyat!!!!!!!

5:19:05,9 Swim 0:33:13 (90) Bike 3:09:58 / 28,43Km/h (77) Run 1:31:31 (45)

9 comentaris:

ninu ha dit...

Quin estres només de llegir-ho!!!!

De totes formes felicitats campiones, ja en vas dues de seguides!!!!

Salutacions cordials!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats preciosa, quin retorn més fabulós després de taaanta feinada amb el voladors, jejeje!!
Me n'alegro molt que t'hagi anat tant be després de tantes incidències, de debò.
Ara a tope, aprofitant al màxim les vacances que et queden.
Un petonàs reina!

Carol ha dit...

Nena la veritat es que sí quin stressssss..... però molt bé guapa ets una crak!!! a veure quan coincidim en una altre cursa!!!un peto i felicitats!!!jo no m'entero de les curses que fan a veure si m'avises...de moment a l'agost vaig a fer un sprint a Teruel, si tope lluny però com que hi va una col.legui m'he apuntat!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Moltes felicitats campiona! D´aqui de nou a Hawaii!!! ;)

annna ha dit...

Òndia Alba quin stresssssssss, a sobre d'haver de fer la "feina" de la triatló no saber fins l'últim segon q l'speaker et digui q has guanyat, Moltes Felicitats, de nou!!! i q segueixis així!!!!

ptnts wapa!
fins aviat!

XAVI NOVELL ha dit...

olè ... felicitats ! bonic lloc per trinxar-se i millor les postres del dinar si et diuen que has guanyat ... jajaja.

a tope !

Alex ha dit...

Enorabona i felicitats, com sempreen la teva linia i com diu el ninu quin estres el llegir quin lio aixo de saber ningu quina posició anaves quin decontrol.pero l´important es que vas fer 1 ara descansa bueno un dir per a tu cuidat ens veiem

Ricard ha dit...

BRAVO CAMPIONA!!!!!

Alba ha dit...

Ninu, salutacions també des de Berga!!!

Anna, i tant! ja saps que jo sóc la reina d'aprofitar vacances. Un petónàs!

Carol, et tinc informada, no et preocupis. Si no parlem abans, que vagi molt molt bé a Teruel. Ptns!!!

Amat, Hawaii??? bufff! això no crec que es torni a repetir. Records!!!!

Annna, quin "caxondeig" amb la "feina", eh???? jejeje. Una abraçada

Xevi, sí sí, a tu ja t'agradaria aquí per trinxar-te. Per cert, felicitats també pel teu cap de setmana!

Alex, que sí, que també descanso... Parlem! Una abraçada

Ricard, felicitats també!!!! Estàs fet tot un crack!