dimecres, 1 de juliol del 2009

U2 in Barcelona


Quin escenari! Tampoc he anat a molts concerts, però el muntatge d'aquest és impressionant. "Snow Patrol" van ser els teloners: Poques cançons però la gent ja començava a vibrar. Quan va sortir U2 allò sí que va ser al·lucinant. Tot el camp concentrat al voltant del Bono. Van tocar més de dues hores amb una escenografia espectacular: imatges, missatges... Van començar amb cançons de l'últim àlbum i tot seguit van tocar "A beautiful day". Per mi, una de les millors cançons, ja que és molt habitual sentir-la en la sortida dels ironmans. És una cançó que ha inspirat a molts triatletes de tot el món.
També van simular que es comunicaven amb l'espai, Bono va cantar una cançó del Michael Jackson, va recordar (com és habitual en ell) la pobresa de l'Àfrica, etc., etc...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram Alba, d'això se'n diu un privilegi pel que sé... un concert d'U2, no t'estàs de res!!
Encara que no són un grup que em tregui la son (almenys en aquests moments, soc mes de l'U2 del principi jo), s'ha de reconèixer que, com els Rollings, els has de veure un cop a la vida almenys... ni que sigui per l'espectacle que munten!
I veig que eres a la bandera, jejeje... jo des d'allí dalt vaig veure el concert d'Amnistia Internacional en temps de la prehistòria, jeje, l'alçada fa quasi vertigen!!
Un petó bonica!

DARIOMAN ha dit...

Que guai!!!! que vas anar? ja em va sembla veurat a d'alt de tot per alla la boca 524!!!!. va ser genial son els millors!!!! sense paraules unes de les millors nits...!!!!

salutacions!!!! guapissima!!!!!

Alba ha dit...

Anna, a la bandera, ja t'ho ben juro! Però penso el mateix que tu: jo no sóc una fan núm. 1 però s'han de veure un cop a la vida. Un petó maca!

Dario, ja t'ho vaig dir també, m'ho vaig passar molt bé tant pel concert com per l'ambient que vam fer tots els que hi vam anar. Molt guai! i molta sort aquest cap de setmana!

annna ha dit...

Ei!!!!!!Alba quin puntasso, el concert dels U2! una passada eh!
A banda d'ells el montatge és tot un espectacle, xo aqta vegada s'han superat.
Jo un avegada vaig anar a un, era la gira "Marte" i a la mitga part no se'ls acut res més que toca la "macarena" una mica més i baixa el Sant Jordi sencer, llavors algú els debia "explicar" les diferències que hi ha en aqt país nostres i ja van sortir a demanar dsiculpes.....igual els "linxen" quina impressió, brutal!

M'alegro que anessis aquest, tard o d'hora s'hi ha d'anar, hi ha coses a la vida que s'han de fer i aqt n'és una!!!
Espero que en gaudissis molt!
:)))

Alba ha dit...

Anna, déu ni do, això de la macarena. No ho sabia. Cuida't wapa!

Anònim ha dit...

Hola Alba, no ens coneixem, bé però hem coincidit a molts tris, només dir-te que jo era el que us va saludar amb el signe de Hawaii quan tu anaves dins d'un cotxe, i varem passar caminant pel costat vostre. De lluny vaig veure el logo IM al darrera del cotxe, i al passar pel costat us vaig saludar. Imagino que us devieu preguntar qui era....jajaja, bé, només era una anècdota.
Salutacions

Joan Marc Fons

Alba ha dit...

Joan Marc, doncs ara ja sé qui ets! què bo! a veure si a la pròxima tri ens saludem doncs!!! Records!