dimarts, 4 d’agost del 2009

L'Andy Schleck berguedà

Després de la ressaca de les illes Canàries, avui m'he agossarat a sortir amb l'Andy Schleck berguedà per excel·lència!!! (participant al Ralli de Sardenya amb BTT i una setmana més tard 6h27 a la Quebranta!).Ueeeeeeeeeeeeee.........

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Veu passar per Puig-reig?

Sabiem dels guanys de l´Alba Xandri i aquesta setmana descobrim que ets aquesta Alba, la mateixa que em tingut durant aquest curs de profe i no ho sabíem!! També descobrim aquest blog -xulíssim- i aquí estem, sóc la Berta la mare del Jordi Seuba de P-5 (el tinc aqui el costat) Ostres que MOLTES FELICITATS per tot el que as aconseguit, tota una CAMPIONA eh!! Ara entenc perquè no t´assabentes quan el Barça té una semifinal important, jejeje... Et queda cap minut lliure al día, perquè ets una màquina? continua aprofitant les vacances al màxim i ens veiem el Setembre que ja fem el salt a 1 i tu seràs l´altre meitat no? El Jordi et diu "hola Alba"
Fins un altre
Jordi i Berta

Alba ha dit...

Holaaaa... quina ilu aquest missatge! Hola Jordi! Sí, era jo, Berta, et vaig saludar, però em vaig pensar que no m'havies conegut. Sí que seré l'altre meitat! Ei! que passeu un bon agost i ens veiem al setembre!!!