diumenge, 25 d’octubre del 2009

10km urbans de Manresa

Aquest matí he anat a fer aquests 10km que ja vaig fer l'any passat. Males sensacions des de ben al principi, mal de quadríceps... 39'46'' i 8a classificada. Una cursa amb molt de nivell femení on Barrachina ha guanyat i Morató, segona. He corregut amb un company fins al km. 8 on començava la pujada i on hi havia un canvi de circuit respecte l'any anterior. Com que tot té una explicació, m'imagino que els 60km de bici d'ahir no em van fer cap bé, sinó tot el contrari. En fi, no sempre et trobes com voldries... Una cursa i un cap de setmana més!


"Quan surts per fer el viatge cap a Ítaca, has de pregar que el camí sigui llarg, ple d'aventures, ple de coneixences. Has de pregar que el camí sigui llarg, que siguin moltes les matinades que entraràs en un port que els teus ulls ignoraven, i vagis a ciutats per aprendre dels que saben. Tingues sempre al cor la idea d'Ítaca. Has d'arribar-hi, és el teu destí, però no forcis gens la travessia... I quan creieu que arribeu, sapigueu trobar noves sendes." (M'encanta!)

5 comentaris:

laura ha dit...

és q no pares... si algun dia no et va ben bé com voldries... no passa res champion! i per cert, m'ha agradat aq fragment que has citat :) ja m'explicaràs q és. petons wapi!

Alba ha dit...

Laureta, és que la meva tesi de la carrera anava una mica d'això. Però resumint molt: és un poema del grec Kavafis i Ítaca simbolitza un viatge cap a la perfecció personal, basant-se en l'Odissea d'Homer. (Crec que tots necessitem una mica de filosofia a la vida, oi?) Petons maca!

Anònim ha dit...

Hola Alba no et queixis sub 40 amb 300 metres de mes,jo vaig fer la mitja de Puigcerda, paisatge impresionant pero durisima,jo mai he baixat de 1 h 30. Reservat una mica per fer la mitja de Ripoll, com a minim com l'any passat. Per cert si ets capaç de pensar en filosofia a menys de 4 al KM anaves al 70%.
Fins aviat

Unknown ha dit...

Alba, podríem estar molta estooona comentan el poema d´Ítaca, però també resumint el més important és el viatge i no pas el destí, per tant val més que sigui mooolt llarg
i així poder apendre de les experiències.., (que no fagis una pedalada de 60km abans d´una cursa)i anar construint aquesta perfecció poc a poquet.
Té fumut un rotllo però aquest poema és un entre molts d´altres, que també m´encanta!!
Una abraçada

Alba ha dit...

Anònim, al final no sé pas si faré Ripoll. M'agrada anar-hi però no estic fina per fer una mitja ara. Per cert, està bé 1h31 a Puicerdà. Felicitats!

Berta, de rotllo res, s'ha de filosofar una mica, eh? Una abraçada