dilluns, 19 d’octubre del 2009

Garmin Barcelona Triathlon -Incursió en l'èlit-



Què és una incursió? Doncs, una penetració momentània en un lloc nou o poc habitual. Exacte! Definició que em va perfecte. No sé encara ben bé com però ahir a les 7:55 del matí estava en el calaix de sortida dels 30 triatletes d'èlit que competien a la Triatló Garmin de Barcelona (triatló amb més inscrits a Espanya fins al moment, 3700 participants). Cagada? Doncs, potser necessitava una paraula més forta o contundent per definir la sensació que tenia allà en aquell moment. Però s'ha de fer tot en aquesta vida, no?

Sortim amb uns 20min de retard. Temps suficient per mirar el mar i les onades que són surferes de veritat. Com es cargolen! Va, doncs, "prepareu-vos", ens diuen. I apa cap a l'aigua. Estic predisposada a patir i a donar-ho tot per passar aquelles onades. Passo la primera, la segona... però la tercera.... sento la gent que crida des de la platja "AIIIIIIIIIIII" i no la passo. Em tira enrere. Només veig aigua i aigua. Torno a nedar. Quan em sembla que ja he passat totes les onades, me n'adono que estic sola. On són? Vaig última? Em sembla que sí! però és igual ja que els de la 2a sortida (5' després), ja m'agafen. Quina mala mar!!! Això no para. Què llarg se m'està fent! No sé pas on vaig. No veig ni les boies. Finalment, últim punt de gir cap a la platja i tampoc veig cap on és la sortida de l'aigua. Necessitaré lentilles noves? o és aquesta mala mar? Va, poso peu a terra ferma. Per fi! No sé quan he tardat. Millor així.

Agafo la bici i penso que avui més que mai he de recuperar temps en la bici. Pedalo amb totes les ganes del món. Molts "moscardons" se m'enganxen. Cada cop n'hi ha més. En fi, què hi farem? Relleus? Què és això? M'ho passo bé igualment. A més, com que són 3 voltes, veig que amb les primeres em creuo cada cop més o menys al mateix lloc. Això vol dir que estic anant com elles!

I arriben els 10km de cursa a peu. Començo a córrer i un bessó m'avisa tot dient-me "Vull pujaaarrr", però no el deixo ;) Agafo un ritme que espero aguantar fins al final. Veig que vaig a 3'45''-3'50''. És un recorregut molt bonic. De fet, a mi m'agrada molt córrer per Barcelona. Passem pel Parc de la Ciutadella, pel costat del mar, Arc de Triomf... Acabo molt més satisfeta del que m'esperava. El genoll no m'ha fet mal. I arribo a meta 4a amb un temps de 2h08. Una triatló i una experiència més al sac!!!

Swim 27:23
Bici 0:59:30 / 40,34 km/h
Run 38:04 / 3:49/km

10 comentaris:

Ferran Vila ha dit...

Bona cursa. Vaig enrecordar-me del tri de BCN quan vaig veure la mar aquí al Maresme, com diu tú surfera, surfera. El que no entenc es el titol del post. Incursió? jo sempre te considerat de la elit. Salut.

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Felicitats de nou campiona! Cada cop més a prop de les millors d´Europa! Una abraçada i ja veig que t´has recuperat perfectament, tot una campiona! Amatstrong.

Carol ha dit...

Alba ho sent-ho però m'he rigut molt amb la teva explicació de la part de l'aigua..que fort!!!
El tema de la Bici no en parlem és un fastic aquesta penya que no se pq es posen a roda i de noies, i tu que vas super forta tela..!! si, si de relleu no en veus ni un encara que no els vulguis!! i si els dius que els descalificaran a mi m'han arribat a dir que es pensaven que jo era un noi!!!si, si..soc alta però el cuuullll de tia com totes..
en fin estic amb en ferran de incrusió res tu ets Elit nena!!!
Petons i felicitats!!

laura ha dit...

ei albeta!! què fort això de l'aigua, no sé com pots! glup! glup! glup!, buenu, com a minim vas arribar a la bici ben hidratada, jajajaja!! :)
felicitats champion!

Isma ha dit...

Ostres Alba m'he cansat només de llegir la crònica! Felicitats per la cursa... Quina màquina! Salut!

Alba ha dit...

Ferran, gràcies! doncs, sí sí, una bona mala mar!!!!

Amat, merci! aviat a Banyoles???

Carol, maca, no riguis que vaig patir a l'aigua eh? una abraçada o hauria de dir "a hug" després de la teva estada a Londres?!

Laura, i tant! ben hidratada i salada! Ptns

Isma, gràcies! records des de Berga

eva ha dit...

Carai Alba, quina passada el nivell que estàs i el ritme que portes. Moltes felicitats per la prova.
Ens veiem diumenge a Manresa.
Eva

Alba ha dit...

Eva, gràcies maca! Fins demà!!!

Amat Artigas Personal Blog ha dit...

Of course Alba! Ja et passaré el meu horàri per les aventures de Banyoles, començaré per un 200, va bé? Salutacions desde el Pla de l´Estany! Amatstrong.

Alba ha dit...

Amat, 200????? Jo t'acompanyaré unes quantes voltes si puc! Espero que em vagi bé la data i pugui venir. De fet, no sé com m'ho faig però acabo anat a Banyoles molt sovint. Records!