dimarts, 4 de maig del 2010

Primera sortida llarga de la temporada

Rupit

Cap de setmana amb pluja, mal temps, fred... però, sense saber ben bé com, el dissabte vam esquivar bastant bé la pluja. Ruta molt bonica, amb poc trànsit i molt paisatgística; són dues voltes des de Sant Esteve d'en Bas: Sant Esteve - Coll de Bracons - Torelló - Rupit- Coll de Condreu - Sant Esteve - Olot - Sant Salvador de Bianya - Coll de Capsacosta - Sant Esteve. Uns 140km, amb més de 2000m de desnivell, forma part de la mítica Terra de Remences. Molt aconsellable. Ah, i com avituallament, la coca de Rupit! (La de Perafita no té res a envejar a aquesta).

5 comentaris:

laura ha dit...

ei... déu ni dó 140 i 2000!! molt bé, això que el temps acompanya més per anar a esquiar q x pedalar... x cert, la sortideta de nenes en bici la deixarem per mes endavant, les cerdanyenques encara van gastant pells de foca, jajajaj!! podriem pujar dissabte a fer algo per allà amb elles, que me'n dius?
un petó wapa!!

Carol ha dit...

Tu sempre plorant...que si només porto 1000 que si primèra sortida llarga...i sempre ens fots canya q totes...ja em diràs que menjes!!!!jajajajaja....

Alba ha dit...

Laura, et faig un truc, però jo això de les pells... si feu bici, potser encara m'apunto. Ptns!

Carol, és la veritat! i no ploro, eh? A Banyoles em va sortir una cursa rodona! Menjar? Doncs, de tot menys carn!!!!

Carol ha dit...

Tu tampoc menjes carn??? doncs jo un bon entrecotte de tan en quan em va de conya!!!!jijij ja et veig la cara de fàstic!!!!

Alba ha dit...

Què va! No em fa gens de fàstic! Algun dia o altre en tornaré a menjar, potser!