dilluns, 24 de maig del 2010

Terra de l'aigua

Últims 100m, pujada del 10%

Com que al final no he pogut competir el Campionat d'Espanya de Triatló Cros i no puc córrer des de la caiguda amb bici, he aprofitat aquests 3 dies de festa i de bon temps i he anat amb bici. El diumenge vaig anar a fer la cicloturista "Terra de l'aigua". Una cicloturista molt bonica i ben organitzada, tot i que no sé si dir que és una cicloturista??!! Eren 137km i uns 500 participants.

Sortim en grup durant 30 km, ja que és força pla. No sé com, vaig molt enrere. Miro i veig que porto una mitja de més de 34 km/h i penso que aquí la gent no va a passejar. En el primer avituallament, no hi ha ningú parat. Això ja ho diu tot.

Comencem el primer port de 1a categoria, pujada al Turó de l'Home, sense arribar a dalt, 14km. Pujo suau ja que queda molt. De totes maneres, em trobo bé. Allà em passa una noia i em diu "Sort!". Definitivament, estic en cursa, i no en una cicloturista.

Disfruto molt del paisatge. Aquella zona és molt bonica en aquesta època de l'any. Vaig fent al meu pas i en aquest primer port, passo a força gent. La baixada no és el meu fort i allà perdo posicions, però vaig continuant: "sin prisa pero sin pausa". No puc deixar de posar en aquest post els comentaris d'alguns durant la cursa. Com que de noies no n'abuden en aquest tipus de curses, vaig sentir coses com "mujeres al poder!", "joder, ya vuelves a estar aquí!", etc. Són boníssims, jejeje.

Anem coronant portets i ports, i arribo amb moltes forces als últims 10km de pujada. Arribo molt satisfeta, he fet 1a, aquesta sí que no me l'esperava, amb un temps de 4h56.

3 comentaris:

laura ha dit...

deixa't anar a tu!! iu, estic en cursa... doncs em poso les piles i arribo primera!! oeoe!!oeoe!! jajaja!!
molts petons wapa ;)

Unknown ha dit...

Moltes felicitats guapissima!!! Algun cap de setmana descanses? Jajaaja!!! Pensava que aquest finde no hauries fet res per la petacada però al obrir el blog m'he quedat de pedre i més una cicloturista per curta que fos!!! Ets una crack. Un petonet molt i molt gran.

Alba ha dit...

Laureta, m'agrada això d'oeoe, oeoe!!! jejeje. Ptns!!!

Susagna, sí i tant que descanso! jejeje. El que passa és que em costa estar quieta! Ptns!!!