diumenge, 5 de setembre del 2010

XXV Triatló de Banyoles CCT

Encara despertant de la ressaca de la triatló d'ahir... encara assimilant que ahir vaig guanyar i que sóc Campiona Catalana de triatló absoluta.


Ahir a les 15:30 de la tarda, més de 800 participants, entre ells 68 dones ens tiràvem al llac de Banyoles per nedar 1500m en aigües tranquil·les i temperatura ideal. Es tractava del XXV aniversari d'aquesta triatló, la més veterana de Catalunya. Comencem a nedar i aviat veig les noies que conec que fem el mateix temps nedant. Em situo en aquest grup i em poso a nedar a davant i intento fer-ho el millor que puc. Quan fem el gir a la boia, veig que les primeres em porten una bona avantatge. Em sembla que surto la 16a, i a 5' de les primeres. Irrecuperable? He de fer la millor bici de la meva vida per remuntar posicions.

Agafem la bici, per fer 40km. Aquest circuit me'l conec. Em trobo molt bé i apreto. Ho dono tot. Excepcionalmet està permès anar a roda dels nois i quan em passen el 5è i 6è (els nois sortien 10' després de nosaltres), m'enganxo durant uns 10km, fins que comença la carretera més secundària. Allà, sola, continuo apretant; he passat a bones nedadores i això em motiva. Quan queden uns 5km per Banyoles, veig que vaig direcció Besalú altre cop, no ho entenc i dono mitja volta. Per sort, de seguida veig un grup molt gran de nois que ve per darrere, torno a girar, ja que això vol dir que ja anava en la direcció correcta. M'estresso una mica, però un cop aquest grup m'absorbeix, torno a la concentració. De fet, en aquest punt, dues noies es van perdre.

A Banyoles, hi ha moltíssima gent animant. Arribem a la transició jo i una altra noia juntes. Som les dues primeres. Surto tant ràpid com puc i la passo. Són 10km de carrera a peu. Vaig amb la btt que posa "1a dona". En la zona que t'apartes de Banyoles i segueixes el llac, són quilòmetres de deixar fluir la ment i mantenir un ritme constant. No porto l'entrenament que voldria. Per tant, he de ser cauta. En la zona de més afluència de gent, se'm posa la pell de gallina, vaig primera. Són dues voltes, i torno a la zona de calma, queden 4 quilòmetres i vull guanyar. Cada cop ho veig més a prop, els dos últims quilòmetres vaig cansada, però els ànims de la gent em porten fins a la meta!!!

8 comentaris:

ninu ha dit...

Hola Alba!!
Que bona que ets!!! Enhorabona i interessantissim el viatge a Sud-Africa!!

Salutacions desde el Baix Camp!!!

Anònim ha dit...

Felicitats, Albeta...ja et dic jo que estàs feta una màquina!!!
Com ja et vaig dir un dia. se m'acaben els adjectius per qualificar-te!!
Un petonarro i gaudeix-ho molt!!

P.d. Per cert, un dia m'has d'explicar en directe la teva aventureta per l'Àfrica, noia, que això pinta de collons!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats campiona!!
Bárbara A.

Unknown ha dit...

Felicitats altre cop guapa!! O sento per no dir-te res ahir però el dinar es va allarga fins a les 6de la tarda. Que tal l'escalada al final? Un petonet molt gran.

Ahh no dubtis si algun dia vols baixar a nedar a l'eix als mig dies o venir a dinar cap problema!!!

Petonets!!!
PD: T'envió les fotos que tinc dels dos per e-mail.

Carol ha dit...

Albeta...un cop més moltes felicitats...enhorabona per la cursa reina!!!

Ferran Vila ha dit...

Moltissimes felicitats campiona...de Catalunya. Impresionant.

laura ha dit...

moltes felicitats!
a la fot fas molt bona cara... wapaaa!!

Alba ha dit...

MOLTES GRÀCIES A TOTS/ES! M'ha fet molta il·lusió guanyar aquesta cursa. Una abraçada!!!!