dissabte, 18 de desembre del 2010

A punt per l'hivern: tancant i encetant temporades

Estem a punt d'entrar a l'hivern i aviat esperem que la neu torni. Ahir vam dir adéu a una temporada de triatló molt bona. La Susagna recollia ahir el premi a la millor sub-23 de la lliga catalana de triatló i jo, el de campiona de Catalunya de triatló.

Tanquem una temporada i n'inicio una de ben diferent, la de la raquetes de neu...
Posada en escena de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu
En una data tan assenyalada com el proper dia de Reis, començarà la temporada de curses per la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC. La cita: la Ciaspolada (Fondo, Itàlia), un dels referents a nivell continental d’aquest esport. Un any més les expectatives són màximes.
De fet, els motors de la selecció es van posar en marxa en una mini concentració que va tenir lloc al Berguedà a finals de novembre, on hi van participar els corredors Pere Aurell (AE Diedre), Mònica Ardid (UA Terrassa SE), Laia Andreu (UE Vic), Sílvia Leal (CE Solsonès), Xavi Espiña (CE Guissonenc), Francisco García Vílchez (UA Terrassa SE) i Alba Xandri (AE Mountain Runners del Berguedà).
A banda dels anteriorment citats, en la temporada d’enguany formaran part de la selecció Xavier Zapater (UE Matadepera) i Just Sociats (CE Bandolers). A tots ells els desitgem molta sort en aquesta nova temporada, que seguirem de manera exhaustiva.
Informació elaborada per l'Àrea de Comunicació de la FEEC

3 comentaris:

Carol ha dit...

Albeta moltes felicitats per aquests logrus i molts ànims amb les raquetes!! fot-li fort!!!! petons.

laura ha dit...

enhorabona per tot! i bon nadal wapa!

Alba ha dit...

Carol, intentaré fer-ho!!! gràcies pels ànims! Ens veiem aviat, eh?

Laura, Bon Nadal, també!!!