dilluns, 10 d’octubre del 2011

XIV Duatló Alta Muntanya de Queralbs - Núria


En altres paraules, la Duatló de Núria, 3a i última prova de les Nutrisport XM Duathlon Series. Com molts ja sabeu, pujada en btt de Queralbs a Fontalba, 11km + Carrera a peu de 16km, pujant al Puigmal, baixant a Núria i remuntant altre cop a Fontalba + Finalment, els mateixos 11kms de btt però en baixada fins a Queralbs.


Mmmm.... Setmana amb un virus que no em deixa estar bé, amb dècimes de febre... m'escolto i finalment, diumenge a les 8 del matí decideixo prendre la sortida i fer només la btt de pujada. No tinc febre i serà un entrenament.


Però... arribo 1a amb la bici i ara no puc abandonar, tot i que les sensacions corrent no acompanyen. Decideixo baixar el ritme i anar fent. Comença a fer molt vent, buffff, cada cop més. Fa força fred, però jo continuo. Ja no em sento les mans. Pujant al Puigmal em passa la que quedarà primera a molt bon ritme, però continuo, ara ja ni se'm passa pel cap abandonar. Corono el Puigmal i avall, pedres i més pedres, no baixem per la ruta habitual, està empolsimat de neu i les pedres patinen una mica.


Arribem als prats i a Núria on hi ha un avituallament i gent animant. Toca tornar a remuntar, allà la Laia m'anima molt i aconsegueixo no desmuntar-me. A uns pocs kilòmetres de Fontalba, em passa la 2a classificada. Toca aguantar, agafo la btt i avall. Els meus pares i el Ricard (3r classificat) m'esperen a Queralbs. Arribo 3a, però aquest calaix del podi té gust a victòria i tot.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si senyor!!!
Exel.lent exercici de lluita, determinació, valor i coratge!!!
Aviat no trobarem res que et pari!!
Moltíssimes felicitats, Campioníssima!!!

RK

Alba ha dit...

Gràcies!!! Ei, i encara hi ha coses que em paren... sort n'hi ha... jejeje