dimarts, 29 de gener de 2013

Campionat Espanya triatló d'hivern

Reinosa (Cantàbria), 10:55h, dissabte, vent i cel blau, tret de sortida per al Campionat d'Espanya de triatló d'hivern. 10kms pels carrers d'aquesta localitat, asfalt i adoquinat i ben pla, 41' clavats. Perdo el grup de les primeres i entro en 4a posició.

Comença el tram de bici de 24 kms, els primers plans i després la pujada fins a Alto Campoo. En el tram de pla agafo la 3a i 2a classificada, amb la 2a fem relleus una estona fins que em trobo amb prou forces per intentar escapar-me. Arribo a l'estació d'Alto Campoo en segona posició. Es repeteix l'escena del 2010, a Ansó (Aragó), arribant 2a... 


Aquest cop però tinc que demostrar que les meves estones fent esquí de fons han donat el seu fruit. M'acosto fins i tot una estona a la 1a classificada, a 30''. Encara no m'ho crec, estic pendent només de la 1a i no de les que em venen per darrere, bona senyal. Malhauradament la neu està en molt males condicions i caic... Queden ja nomès uns 3 kms. Això ja és meu, penso: Subcampiona d'Espanya èlit!

3 comentaris:

lluis ha dit...

Molt bé Alba!, ho tens!, ho tens!, constància i caurà el més alt del calaix!, ja veuràs...

Ninu ha dit...

Enhorabona Alba Xandri!! Ets Campiona de tot, quina classe!!!

Et felicito Sub-campiona d´ Espanya!!! I Campiona de Catalunya!!

Salutacions desde el Baix Camp.

Jordi García.

Alba ha dit...

Lluís, "ojalà!". Ja m'agradaria ja, però ja veus que està molt renyit. Tocarà córrer una mica més i continuar amb l'esquí de fons. Felicitats també per la teva posició en la cursa èlit!

Ninu, gràcies!!! Ja veus no puc estar sempre fent la mateixa cosa... Inconvenient o avantatge? Ja no ho sé. Important estar contenta. :) Salutacions des del Berguedà.