divendres, 22 d’agost del 2008

1a setmana de vacances: Pirineu català

Ja he passat la primera setmana de les vacances. Per sort, encara me'n queda una!!!

He estat al Pirineu i he fet bàsicament muntanya, cosa ben diferent de la que faig normalment, però a la meva manera, és clar. Un dia vaig pujar al llac de Mar, passant pel Refugi Restanca, tot corrent i l'endemà gairebé no caminava! Un altre dia vaig fer el Puigmal i avui he fet la Tossa amb la Tina Bes, que déu ni do com hi va... ja es nota que competeix en muntanya... I això que no hem parat de xerrar, però més d'un cop ens faltava aire.

De bici, ben poqueta, ahir vaig pujar la Collada de Tosses amb la Laura i la Gemma. No l'havia fet mai (em sembla) des de Puigcerdà i em va agradar moltíssim. És un port molt suau i, a més, vam tenir vent de cul tota l'estona. Una canya! No acostumo a disfrutar tant fent un port de muntanya. És ben diferent si el fas des de Ribes o bé des de la Pobla.

4 comentaris:

laura ha dit...

què bé que ja tornis a ser per aki!! et trobavem a faltar... :p
i per cert, el vent de cua a la collada sembla que només et tocava a tu! com hi anaves!! :D

Alba ha dit...

no fotem, si vau pujar super bé amb la Gemma, ja saps que jo sóc una picada, jeje

anna carri ha dit...

Hi!binomi de la lau, que tal? al final he aconseguit poder send mistgs, biennnnn!!!!ara enc em queda feina x fer, eh! Q tal els ports i portets? com ja he dit a la lau jo us esperaré fent coffee en un lloc planet,d'aki em ve el trasero que tinc ara, que us penseu? tb té el seu mèrit,eh!!!

anna ha dit...

Hola queens,com veieu sóc adict!Tb tic batallant amb el meu pink-blog,uffff! Q tal va tot? x aki un mal temps que crec q tornaré a agafar bitllet ibissa-formenter-menorca altra vegada, res interessant xo ré de ré,eh!! a veure si ens veiem aviat q tic soleta! Ah,fai servir blog de l'alba xq amb el de la lau no puc entrar...snif :D x2